Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
  Kerko ne baze te qytetit -(  kryesore )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Ke kerkuar :     
 
 
.
 

 

  TELEKOM RAJONI NM 1   Advertising     

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel.+355 4 2249 313

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  TELEKOM RAJONI NM 1          

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel.+355 4 2249 313

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TELEKOM DIFEKTET ( Numrat 04 22xx          

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel.12 32

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TELEKOM DIFEKTET          

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel.12 33

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TELEKOM CENTRALI PER KODET          

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel.+355 4 2235 051

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TELEKOM INFORMACIONI          

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel. 122

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TELEKOM DREJTORIA E PERGJITHSHME          

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel.+355 4 2226437 / 2232169/355 4 2232087

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TELEKOM RAJONI NM 2          

  Rruga Myslym Shyri - 42 - 1000  Tirane

  KOMPANIA E TELEFONISE FIKSE

  Tel.+355 4 2364 773 / 04 2243 682 / Fax.04 2 232

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: TELEKOMUNIKACIONI-TELEFONIA

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  telekom

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 
.
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V