join Affiliate Program
 

  Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 

Fletet e Verdha | Flete te Verdha > Albanian Business Directory > About Us

 

Flete Te Verdha Te Shqiperise - Fletet e Verdha - Albanian   Yellow Pages

 

Albania > Tirana > rruga Myslym Shyri, 46

Tel.00355 4 2266023

Fax 00355 4 2230676

sales@fleteteverdha.com

marketing@fleteteverdha.com

Kompania : Fleteteverdha group Group dhe albanian yellowpages shpk e kane qendren ne Tirane te rruga

Myslym Shyri , 46.

Aksionere : Firmat me prestigjoze te vendit.

Kontaktet : Maxidisk FLETE TE VERDHA TE SHQIPERISE

                        Rruga Myslym Shyri, 46

                        Tirana (AL)

                        Tel.+355  4 2230676                      

                        Fax.+355 4 2230676                   

                                                           

Database   Mbi 165.000 firma e kompani shqiptare te cilat operojne ne Shqiperi.

Data e nisjes se aktivitetit dhe e licencimit  : Shator 1996

Vendimi i Gjykates SH.P.K.- Administrimi i FLETEVE TE VERDHA E FLETEVE TE BARDHA TE SHQIPERISE.

Marka e regjistruar :

      Drejtoria e Markave dhe e  Patentave te Shqiperise Vendim 66794

      Prot.WIPO

      Drejtoria e markave dhe e  Patentave Internacionale - Gjeneve.

      Prot.WIPO

Produkte e Sherbime : Liber periodik  , CD , Internet , Wap, Server SMS MACHINE. Marketplace, B2B e mobile.

Rrjeti komercial : Tirane, Durres, Vlore, Gjirokaster, Elbasan, Sarande,Pogradec, Korce, Berat, Kavaje, Fier, Lushnje, Shkoder.

Partneret Tane : Jane te shumta akordet me Flete Te Verdha ne Europe e ne Bote . Partneret kryesore Europages Editor, Pages Jaunes, Pages Amarillas, World Telephone book.

Mbrojtja e Markes - TRADEMARK: Referuar Ligjit  per te drejtat intelektuale,denohen me ligj nga

policia e krimit ekonomik, policia e konkurences se padrejte e nga organet avokatore internacionale te Gjeneves te gjithe ata, te  cilet abuzojne duke e perdorur  per qellime mashtrimi e vjedhjeje   nje emer te njejte ose te perafert ose te ngjashem me TRADEMARKAT: FLETE TE VERDHA TE SHQIPERISE , FLETET E VERDHA ,  ALBANIAN YELLOW PAGES, FAQET E VERDHA, e  ALBANIAN SUPERPAGES

Ne te njejten kohe njoftojme te gjithe operatoret ekonomike te Shqiperise dhe kryesisht administratoret e  Kompanive e Firmave shqiptare, te kene kujdes kundrejt vjedhjeve e mashtrimeve.

Mbrojtja e te dhenave personale te klienteve eshte e kontrolluar nga Komisjoneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale

Fleteteverdha shpk eshte nje subjekt kontrollues dhe: Njoftimi nga subjektet kontrollues është një detyrim ligjor i përcaktuar në nenin 21 të Ligjit Nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale". Mospërmbushja e detyrimit për të njoftuar pranë Komisionerit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale përbën kundërvajtje administrative dhe dënohet me gjobë

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V