| Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

 

 

 

 

 

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages •• Gjithe Qyteti ••  Maxidisk Group

.

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera 9.1 , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us

 

     www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |
     
 
  ALB-TRANS

 

Tirane -Tirane

Tel 00355 682047744

  TRANSPORTI - MAGAZINIME

  Informacion- Fletet e Verdha

 

  | Skeda e Kompanise | www | Kontakti |

 

 

   Dergo nje koment

  Lexo komentet

  Harta Interaktive

    Dergoja nje miku

 
   
   
      Kategoria perkatese: Agjensi udhetimesh, autobuzesh, transporti e turizmi,  
 

 

 

 

  KOMPANIA : eshte nje kompani transportesh nderkombetare e formuar ne vitin 2003 nga drejtuesi i saj Z. Eduart Canameti

 e specializuar ne transportet nderkombetare dhe qe po rritet me hapa te pershpejtuara me synim intergrimin a saj perkrah

 kompanive evropiane

ALB-TRANS
ofron sherbimet ne fushen e transporteve ne Angli-Skoci-Irland e veriut-France-Spanje-
Portugali-Belgjike-Holland-Luksemburg-Danimarke-Suedi-Norvegji-Austri-Slloveni-Zvicer-
Gjermani-Poloni-Irland-Itali-Lituani-Estoni-Hungari-Cheki-Sllovaki-Greqi-Shqiperi--Kosove
dhe Maqedoni.
Tek ALB-TRANS ne kemi punuar shume per te ndertuar nje reputacion te forte te bazuar ne
vlerat dhe mundesite e konkurences. Duke kombinuar transportin tone, magazinimin dhe
shperndarjen me ate te kompanive partnere evropiane ne jemi te bindur qe ne mund te ju
afrojme nje zgjidhje te mire dhe me tarifat me te uleta ne tregun evropian.
Sido qe te jene kerkesat tuaja , private apo biznese, te vogla apo te medha,ju lutemi
mos nguroni te na kontaktoni. Ne do te jemi te kenaqur te zgjidhim kerkesat tuaja.

   

Sherbimet  ALB-TRANS
 

operon nje numer te considerueshem te kamioneve tip mauneje te markes MERCEDES-BENZ, DAF,
VOLVO dhe SCANIA.
Te gjithe automjetet tona kontrollohen me sistem satelitor 24 oresh Per te bere sa me te
sigurte dhe te shpejte transportimin e mallrave. ALB-TRANS operon te gjithe llojet e
trailerave (rimorkiove) per te bere te mundur transportin e cdo lloje produkti.
1- trailera me mushama anesore, mundeson ngarkesat me paleta nga anash dhe nga siper me
autovinca.
2-trailera box I mbyllur ose kontenier mundeson transportimin e ngarkesave qe kerkojne
siguri te larte.
3-trailera frigoriferike per transporte te mallrave qe kerkojne temperature te uleta ose
te ngrira per produkte ushqimore dhe medikamente.
4-trailera autobote per transportim e mallrave ne gjendje te lengshme ose pluhur.
Karburante ,cimento,ushqim per kafshet etj.
5-trailera te uleta per transportimin e makinerive te renda ,kamioneve dhe ato bujqesore.
6-trailera veteshkarkuese per materiale inerte.
7-trailera autoveture transport, per transportimin e autoveturave dhe furgoneve.
ALB-TRANS gjithashtu ofron transportimin e ngarkesave te lendeve kimike. Gjithashtu
ofrojme magazinim te mallrave ne ANGLI dhe SHQIPERI. Si dhe dokumentacionin shoqerues te
mallrave.

 

 

 

 
          Copyright Fleteteverdha SH.P.K - NIPT K81823012V