Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

  Shperndaje  

www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |

 
  SAS INTERIER

 

Rruga Myslym Shyri -Tirane

Tel/Fax.+355 4 22 28 174

  ARKITEKTURA - STUDIO ARKITEKTURE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Email: studiosas@hotmail.it

  www : ../al/casaalbanese.asp

    Koordinatat e vendndodhjes : 41.3252990330658 19.814430047485352

 

  Dergo nje koment

   Lexo komentet

   Harta Interaktive

   

 

Skeda e Kompanise

Harta Interaktive

Kontakti

 
   Skeda e Kompanise      

E specializuar ne rikualifikimin e ndertesave dhe monumenteve te vjetra, kompania me nje teknologji te avancuar dhe unifikuar, ofron projektime ne fushen e arkitektures, konstruksionit dhe urbanistikes. Njekohesisht SAS INTERIER eshte edhe nje studio design per interier dhe modelim ambjentesh. E bazuar ne eksperiencat dhe kompetencat me te mira ne sektor, studio drejtohet nga Arkitekti Spartak Bagllamaja me nje pervoje shume vjecare ne fushen e arkitektures dhe urbanistikes .

Arkitekti eshte edhe pedagog ne Universitetin e Tiranes dega Arkitekture Urbanistike.

 

Sherbimet

Projektim - Design - Konsulence

Rikonstruksione Apartamentesh

Rikonstruksione Zyrash

Restaurime antike dhe restaurime monumentesh

 

 

SAS & INTERIER - Siguria se zgjodhet me te miren.

 
  Kategoria  
  Studio projektimi, Real estate, Ndertimi, projektime,

 

 
  Produktet  

 Projektim - Design - 

 Konsulence

 Rikonstruksione Apartamentesh

 Rikonstruksione Zyrash

 Restaurime antike dhe restaurime  monumentesh

 

 

 

 

 
Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages •• Gjithe Qyteti ••  Maxidisk Group

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us   NIPT K81823012V