| Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

 

 

 

 

 

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages •• Gjithe Qyteti ••  Maxidisk Group

.

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera 9.1 , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us

 

     www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |
     
  Errore durante l'esecuzione della Creazione guidata Area risultati database.
Impossibile completare l'operazione. Se il problema persiste, contattare l'amministratore del server.
 
   
   
      Kategoria perkatese: Klinika mjeksore, Klinika private, Klinika estetike, Trapianti i flokeve, zevendesim floke  
  example_al

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Vuani nga renia e flokeve dhe po merrni ne konsiderate transplantin, zgjidhjen e vetme per zevendesimin e perhershem te flokeve?Nuk jeni te vetmit! Mijera burra dhe gra po interesohen rreth transplantit te flokeve dhe shume prej tyre zgjedhin profesionistet e klinikes Laser Way per te rifituar floket e tyre

  Sherbimet

 

 KONSULTIMI GRATIS

 Hapi me i rendesishem për rifitimin e flokeve tuaj
Ne ju ftojme te vizitoni kliniken tone dhe te merrni nje vleresim falas te gjendjes se flokeve tuaj, per te percaktuar nese transplanti i flokeve eshte zgjidhja e pershtatshme per ju. Ky konsultim individual dhe konfidencial eshte po aq i rendesishem sa cdo hap tjeter i procedures se zevendesimit te flokeve.
Informacion i plote dhe Analize e zmadhuar e skalpit
Konsulta mbi transplantin e flokeve do t’ju informoje mbi shkaqet e renies se flokeve si edhe per trajtimet qe disponohen aktualisht. Ky eshte shansi juaj per te marre pergjigje te qarta per pyetjet tuaja.
Gjate ketij vleresimi, perdorimi i mjeteve ekzaminuese bashkekohore si dermatoskopi,
do te mundesoje dallimin midis flokut gjenetikisht te qendrueshem dhe flokut te dobesuar.
Kjo teknologji gjithashtu do te beje te mundur evidentimin e rritjes natyrale te flokeve tuaj, e cila ndodh ne grupe prej nje deri ne kater fijesh.

 

TERAPIA
Keto jane elemente thelbesore per modelimin e planit individual te zevendesimit.
Ekzistojne metoda nepermjet te cilave mund te ngadalesohet ose frenohet ritmi i dobesimit dhe humbjes se flokut tuaj.
Ne ne Laser Way praktikojme metoden me te avancuar per trajtimin e flokeve te dobesuar dhe renies se flokut - laserin profesional per rigjenerimin e folikulave te flokut.
Pas nje ANALIZE te avancuar te gjendjes te flokut tuaj, e cila realizohet ne laboratore moderne nepermjet metodes Capillure Test, behet i mundur DIAGNOSTIKIMI dhe evidentimi i faktoreve qe shkaktojne renien e flokut si dhe percaktimi i nevojave potenciale  per mikronutrientet esenciale per nje flok te shendetshem.
TERAPIA  e personalizuar per cdo klient percaktohet mbi bazat e rezultateve te analizes se hollesishme dhe diagnozes se kujdesshshme,
dhe perfshin terapine zevendesuese me mikronutriente te pershtatur sipas nevojave te individit dhe perdorimin e laserit profesional per oksigjenimin dhe rigjenerimin e folikulave te flokut.

 

TRANSPLANTI

Transplanti i flokeve eshte e vetmja menyre e zevendesimit te perhershem te flokeve. Dhe, kur flitet per transplantin e flokeve, te gjithe duam te njejtin rezultat – nje rezultat natyral.
Kjo arrihet me transplantin mikro-kirurgjikal te flokeve, teknika me e avancuar qe perdoret per zevendesimin e flokeve.
Me kete metode nuk ndryshohet procesi i rritjes se flokut. Rezultati eshte krejtesisht natyral dhe praktikisht i padallueshem.

Kur realizohen nga eksperte transplantet e flokeve jane te lehte per pacientin, por nevojitet qe kirurgu te kete aftesi artistike te rafinuara.
Procesi fillon me nje vleresim te zones dhuruese.
Kjo zone e lokalizuar ne pjesen e pasme dhe anesore te kokes permban folikula floku te shendetshme te cilat jane te programuara gjenetikisht qe te mos bien. Per nje transplant te suksesshem nevojitet flok dhurues i mjaftueshem.

Nga zona dhuruese merret nje seksion i vogel indor prej te cilit pergatiten njesi folikulare individuale ose mikro-grafte. Pasi keto grafte pergatiten me kujdes, vendosen ne menyre strategjike ne zonat pa floke ose ato me floke shume te holluar. Ne zonen frontale (ballore) vendosen njesi folikulare me nje rrenje te vetme floku ne kende te ndryshme, por te percaktuara ne menyre te sakte per te krijuar nje linje flokesh me pamje natyrale.

Pas kesaj linje floku vendosen njesi folikulare dhe mikrografte te tjera , te cilat sigurojne dendesi dhe volum te mjaftueshem per te mbuluar siperfaqet me te medha pa floke.

 

 

 

                               

   Informacioni

                                        

 

 

 

 
          Copyright Fleteteverdha SH.P.K - NIPT K81823012V