| Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

 

 

 

 

 

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages •• Gjithe Qyteti ••  Maxidisk Group

.

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera 9.1 , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us

 

     www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |
     
 
  OTTICA BRUNA

 

Bulevardi Bajram Curri -Tirane

Tel & Fax:+355 4 2246361

  Eksperience -Cilesi-Garanci-Marka prestigjoze

  Informacion- Fletet e Verdha

 

  | Skeda e Kompanise | www | Kontakti |

 

 

   Dergo nje koment

  Lexo komentet

  Harta Interaktive

    Dergoja nje miku

 
   
   
      Kategoria perkatese:  Optika, Syze dielli, Lente me kontakt, Vizita okuliste  
 

 

 

 

 

       

Ottica Bruna eshte e pranishme ne Shqiperi qe nga viti 1995.Disa nga sherbimet qe ofron Ottica Bruna jane lente te shikimit, syze, lente me kontakt, instrumente optike dhe gjithcka tjeter qe i perket optikes.

Ottica Bruna ofron vizita optometrike te specializuara dhe te kompjuterizuara. Eshte qender per lentet me kontakt dhe ofron asistence teknike te specializuar per cdo problem shikimi. Ottica Bruna eshte njekohesisht qender per diagnostikimin e te gjitha semundjeve te patologjise optike.

Ne kete qendre ju mund te pregatisni syzet tuaja brenda nje kohe shume te shkurter sipas recetes se mjekut optometrik dhe atij okulist. Lentet oftalmike jane cilesore e te licensuara, dhe prodhohen nga fabrika e njohur Italiane "ROMAN OPTIKA" dhe firma Japoneze "HOYA".

Ottica Bruna garanton cilesine e syzeve dhe te lenteve me kontakt si dhe ate te te gjitha produkteve te tjera.

  Sherbime:

        Vizita optometrike - Pergatitje syzesh - Diagnostikim per patologji optike - Syze dielli

   Informacioni

Ottica Bruna bashkepunon me kompanine Italiane SAFILO, nje nder firmat me te njohura te optikes ne tregun Europian dhe eshte e gatshme t'i ofroje klienteve te saj syze optike dhe dielli, prodhuar nga firma te njohura, si me poshte:
BLUMARINE, LAURA BIAGIOTTI, TRUSSARDI, GUCCI, CHRISTIAN DIOR, VALENTINO, YVES SAINT LAURENT, etc.

Persa i perket Lenteve, ndahen ne Oftalmike dhe lente Kontakti. Lentet Oftalmike qe disponon Ottica Bruna jane te ketyre llojeve:
LENTE OFTALMIKE
Ne xham; ne organike; polikarbonat; asferike; bifokale (progresive); progresive; prizmatike; shume te holle; antirefleks; ngjyrime te vecanta; trajtim kunder gervishtjes.
LENTET E KONTAKTIT
jane: Te forta, depertuese gazi; te buta; per astigmatizem; per miopi; per hipermetropi; bifokale; kozmetike me ngjyre; kozmetike me numer.

 

 
          Copyright Fleteteverdha SH.P.K - NIPT K81823012V