Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

  Shperndaje  

www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |

 
  SIPAM AB

 

Rr.Deshmoret e 4 shkurtit, kompleksi Green Park, kulla 2, kati 4 -Tirane

Tel.+355 4 2271939 Tel/Fax.+355 4 2271 950 Mob. 682034939

  Atelie Mode

  Informacion- Fletet e Verdha

  Email:  

  www : http://www.sipamab.com

    Koordinatat e vendndodhjes : 41.3147827286654 19.81721052

 

  Dergo nje koment

   Lexo komentet

   Harta Interaktive

   

 

Skeda e Kompanise

Harta Interaktive

Kontakti

 
   Skeda e Kompanise      

 

 

Instituti i modës SIPAM AB shkolla e parë në Shqipëri dhe e vetmja e këtij lloji.
 
Sipam AB me qëndrën e saj në Tiranë,  aplikon teknikë me metoda bashkëkohore me mjetet dhe ambientet më moderne. Me experiencën e saj 12 vjeçare, me vizionin dhe inisiativën në trajnimin e metodave moderne në kuptimet e modës, ka përforcuar linjën e modës brenda dhe jashte vendit.
 
E krijuar në tetor të 1997-tës, është filial i institutit të modës SITAM-AB të Greqisë. Ka program të përbashkët me fakultetin Hollings të Universitetit Metropolitan të Mançesterit dhe me Institutin e Arteve dhe Modeleve të Anglisë.


Që në fillimet e veta Sipam AB me eksperincën e fituar gjatë aktiviteteve të ndryshme, ka hapur dhe një Shkollë Mode që tregon se, SIPAM AB ka vizionin dhe iniciativën në trajnimin e metodave, në të dyja kuptimet e Modës, Dizenjimit dhe Teknologjisë. SIPAM AB duke operuar në qëndrën e Tiranës ka përfocuar linjën e Modës Shqipëtare me mjetet dhe ambjentet më moderne.
Që prej 5 vitesh ka filialet e saj në Shqipëri, Tiranë dhe Fier si dhe në Kosove - Prishtinë, Gjakovë dhe Maqedoni (Shkup, Mal i Zi, Ulqin).
 Arritjet e suksesshme të SIPAM AB, kanë bërë që SIPAM AB të ketë mardhenie edhe jashtë Shqipërisë. SIPAM AB ka zhvilluar një profil të fuqishëm Europian dhe Ndërkombëtar.
Mbarimi i shkollës tek SIPAM AB  ju garanton trajnim profesdional dhe mundesi për punësim.  Diploma jepet nga qendra e modës Selanik dhe njihet në te gjitha vendet e botës

 

 Profili: Instituti i modës SIPAM AB shkolla e parë në Shqipëri dhe e vetmja e këtij lloji.

 

  Sherbimet e ofruara:

 

  Dizenjator        Akademi mode    

  Sfilate mode

 

  Kategoria  
  Moda, Atelie mode, Institut mode  
   
Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages •• Gjithe Qyteti ••  Maxidisk Group

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us   NIPT K81823012V