| Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

 

 

 

 

 

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages •• Gjithe Qyteti ••  Maxidisk Group

.

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera 9.1 , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us

 

     www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |
     
  .  
   
   
      Kategoria perkatese: Gipsi, Parkete, Gjeneratore, Ndertim  
 

 

 

 Produktet qe Aurora Group ofron:

 Materiale Gipsi Knauf, Lafarge, Rigips

 Fiber minerale USG-Amerikane

 Pllaka cimento amerikane PermaBase per fasada

 Tavane alumini 30x30, 60x60

 Pambuk mineral isover me dhe pa alumin

 Lesh guri Heralan

 Suva me baze gipsi, cimento, grafiato 1,2,3.

 Bojra amerikane Pratt&Lambert

 Parket laminat dhe Izolues parketi

 Gjenerator 10-540 KVA me nafte, automatik, te mbyllur, silencioz

 Gjeneratore me benzine 1-8 KVA me benzine, ndezje elektrike dhe terheqje

 Panele sanduic

Punimet qe Aurora Group ofron:

 Mure ndares gipsi me dhe pa termoizolim

 Tavane te varura me pllake gipsi

 Tavane te varura me fiber minerale USG- Amerikane

 Tavane alumini sisteme clip lay in 30x30, 60x60

 Veshje fasadash me pllaka cimento amerikane PermaBase

 Lyerje me bojra amerikane Pratt&Lambert

 Suvatim me baze gipsi, cimento dhe grafiato 1, 2, 3

 Termoizolim, Zeizolim, Mbrojtje nga zjarri

 Shtrim parketi belg

 Dizenjim interieri

 

 

 
          Copyright Fleteteverdha SH.P.K - NIPT K81823012V