Guidat e Fleteve te Verdha  Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch Me shume
kerko  adrese    kerko ne kategori   kerko me emer   numeratori telefonik    regjistrohu    kerko me nipt     kerko nje numer    maps    advertising  
                   
     

                               kerko ne kategori video

     
   

 

 

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

Operatore video ne database :     1  2  3  4  5  6  7

  hotel Kruja   

 

 

  tirane

   Hotel "Kruja" u themelua ne vitin 1920 nga Ismail Kruja. Ne vitin 1991 u restaurua dhe filloi perseri aktivitetin si hotel. Ne vitin 1996 u ngrit nga themelet ne te njejtin vend hoteli ekzistues sot.

    Video e Kompanise

  

 

  OPHTALMICA GROUP   

 

 

  tirane

   Optika, Fotografia, sherbime

    Video e Kompanise

  

 

  hotel Kruja   

 

 

  tirane

   Hotel "Kruja" u themelua ne vitin 1920 nga Ismail Kruja. Ne vitin 1991 u restaurua dhe filloi perseri aktivitetin si hotel. Ne vitin 1996 u ngrit nga themelet ne te njejtin vend hoteli ekzistues sot.

    Video e Kompanise

  

 

  OPHTALMICA GROUP   

 

 

  tirane

   Optika, Fotografia, sherbime

    Video e Kompanise

  

 

  OPTIKA GENOVA   

 

 

  tirane

   Optika, Fotografia, sherbime

    Video e Kompanise

  

 

  ARGJENDARI TURK   

 

 

  tirane

   Argjendari, aksesore te cmuar, sherbime

    Video e Kompanise

  

 

  HOTEL VICTORIA   

 

 

  tirane

   Hotel Victoria, Rruga Dibres - Tel.+ 355 42 361 591 / 042 361 591 Hotel facilities include 2 Restaurants which cater

    Video e Kompanise

  

 

  CENTRUM PRODUCTION   

 

 

  tirane

   Agjensi publiciteti Hotel facilities include 2 Restaurants which cater

    Video e Kompanise

  

 

  NEW MOMENT   

 

 

  tirane

   Agjensi publiciteti Hotel facilities include 2 Restaurants which cater

    Video e Kompanise

  

 

  Hotel Dolce Vita   

 

 

  durres

    

    Video e Kompanise

  

 

  Hotel Kosova   

 

 

  durres

    

    Video e Kompanise

  

 

  Hotel Bonita   

 

 

  durres

    

    Video e Kompanise

  

 

 

 

 

 

 

 

.

   
Te tjera sherbime   Tools & download   Kerko me Nipt
Fletet e Verdha webmail   Flete te Verdha Video   Kerko me emer
Guidat e Qytetarit   Flete te Verdha Mobile   Kerko produkte
Guidat e Biznesit   Flete Te Verdha Shendeti   Kerko me alfabet argumente
Hotelet te Fletet e Verdha   Flete te Verdha.mobi   Kujt i perket ky domain ?
Partners e co   Puna ime me fleteteverdha   Registred Trademark Albania
World Directories office   Booking Hotels   Flete te Bardha
Trademark Albania   Vizual Websites   News
         
  Fletet e Verdha lokale - shiko lokalitetet Shqiptare

 tirana •• berati •• durresi •• elbasani •• fier •• gjirokaster •• korce

 shkoder  •• sarande •• vlore •• pogradec •• kavaje •• lushnje

 Fletet e Bardha  |  Flit TV

 

  Flete te Verdha : ARGUMENTET me te klikuara

Hotelet e Real Estate ••  Universitetet •• Shkollat Private •• Ndertimi •• Mobilje •• Transporti •• Agjensite e  Publiciteti

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V  

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Espanol   Fletet e Verdha Deutch
  Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia •• Albanian Yellowpages  Albanian Yellow Pages
 

Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook •• Albanian Superpages •• Maxidisk Group •• Balkan Yellow Pages

 

Yellow Pages Albania •• Albania Map  News