Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 

  MAKINA QEPSE        

 Rruga Budi - Rruga Budi, 78 /9 - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Studio profesionistesh - Ndertimi

.Numer NIPT:  

 Kategoria e gjetur  makineri tekstile

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel:+355 4 2240238  

  MAKINA QEPSE   

  Rruga Budi - Rruga Budi, 78 /9 - 1000  Tirane

  Tel:+355 4 2240238

  SHERBIME LEGALE

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

  MAKINA QEPSE   

  Rruga Budi - Rruga Budi, 78 /9 - 1000  Tirane

  Tel:+355 4 2240238

  SHERBIME LEGALE

  Informacion- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me webin e kompanise


 

 
 
 
 
webfaqe e kompanise  :     
 

MAKINA QEPSE

 

Rruga Budi - Rruga Budi, 78 /9 - 1000  Tirane 

 Informacion- Fletet e Verdha

 Argumenti: Studio profesionistesh - Ndertimi

. Nipt:  

 Kategoria e gjetur  makineri tekstile

 

 

Regjistrohu per te marre me shume informacion - Team Fleteteteverdha

 

       

 

 

Klick ketu per te krijuar skeden ose per te shtuar informacionin per kompanine

Krijojme komunitetin me te madh te informacionit - 160.000 biznese te regjistruara !

.
.
 
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V