Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 

  SEASONS        

 Rr. Barrikadave, Pall. 129 Prane Shkolles Lidhja e Prizerenit -   - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

.Numer NIPT: L01601029H

 Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel.+355 4 2229950 / 069 40 50 434  

  SEASONS   

  Rr. Barrikadave, Pall. 129 Prane Shkolles Lidhja e Prizerenit -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2229950 / 069 40 50 434

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

  SEASONS   

  Rr. Barrikadave, Pall. 129 Prane Shkolles Lidhja e Prizerenit -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2229950 / 069 40 50 434

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Informacion- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me webin e kompanise


 

 
 
 
 
webfaqe e kompanise  :     
 

SEASONS

 

Rr. Barrikadave, Pall. 129 Prane Shkolles Lidhja e Prizerenit -   - 1000  Tirane 

 Informacion- Fletet e Verdha

 Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L01601029H

 Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

 

 

Regjistrohu per te marre me shume informacion - Team Fleteteteverdha

 

       

 

 

Klick ketu per te krijuar skeden ose per te shtuar informacionin per kompanine

Krijojme komunitetin me te madh te informacionit - 160.000 biznese te regjistruara !

   

                                                  Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

Kompania me pervojen e saj shume vjecare ju garanton sherbim serioz e cilesor

 

 

 

 

 

 

 

Products :

 

  • Bileta per avjone
  • Paketa turistike jashte vendit

Profile: agjensi udhetimesh, turizmi, sherbime turistike
 

 

 

     

 

 

Azhornimi i Fundit : ne 12/02/2015 07:18:28

 

 
En cuanto a la igmean que pusiste, eso es tremenda mentira. Tfa sabes bien que aqued el que toque un nif1o, aunque sea indocumentado, le va muy mal. Hay millones de programas infantiles, comida, albergue para desamparados, Medicaid, etc . Metie9ndole mentiras a todos en este blog porque no viven en USA, pero a mi no. Cue1ntas madres solteras hay recibiendo ayuda econf3mica sf3lo porque tienen un nif1o? Madura, mijo.

 

 

 

 

En cuanto a la igmean que pusiste, eso es tremenda mentira. Tfa sabes bien que aqued el que toque un nif1o, aunque sea indocumentado, le va muy mal. Hay millones de programas infantiles, comida, albergue para desamparados, Medicaid, etc . Metie9ndole mentiras a todos en este blog porque no viven en USA, pero a mi no. Cue1ntas madres solteras hay recibiendo ayuda econf3mica sf3lo porque tienen un nif1o? Madura, mijo.

 

 

 

li70dSc4W6Oz   -   wh2p858ofdc@yahoo.com

sIFraDOPK

 

XBl68ituq

5JxLAOqm4TL

UmKkVeor

odwjjQ5jsIp

bG1OOWin

3YQrTotQl

CrdiHXwsz2

qTHAp0xzI

ZQFUEbcHIkD

9RplXtrK

TZ5Rx9jtDX


 
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ? Abbigliamento cani gatti

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura �� Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura �� Kontaktoni Fleteteverdha shpk �� About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V