Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 

  AL MAR        

 Lagjia 14 - ish N.I.Goma Shkozet -   - 2000       Durres    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Plastika - Fabrika e pergatitjes se qeseve plastike.Prodhimet me te mira Shqiptare ne sherbimin tuaj

.Numer NIPT:  

 Kategoria e gjetur  plastika

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel/Fax.+355 52 2 64600  

  AL MAR   

  Lagjia 14 - ish N.I.Goma Shkozet -   - 2000  Durres

  Tel/Fax.+355 52 2 64600

  Fabrika e prodhimit te qeseve,amballazheve prej plastike dhe letre

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

  AL MAR   

  Lagjia 14 - ish N.I.Goma Shkozet -   - 2000  Durres

  Tel/Fax.+355 52 2 64600

  Fabrika e prodhimit te qeseve,amballazheve prej plastike dhe letre

  Informacion- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me webin e kompanise


 

 
 
 
 
webfaqe e kompanise  :     
 

AL MAR

 

Lagjia 14 - ish N.I.Goma Shkozet -   - 2000  Durres 

 Informacion- Fletet e Verdha

 Argumenti: Plastika - Fabrika e pergatitjes se qeseve plastike.Prodhimet me te mira Shqiptare ne sherbimin tuaj

. Nipt:  

 Kategoria e gjetur  plastika

 

 

Regjistrohu per te marre me shume informacion - Team Fleteteteverdha

 

       

 

 

Klick ketu per te krijuar skeden ose per te shtuar informacionin per kompanine

Krijojme komunitetin me te madh te informacionit - 160.000 biznese te regjistruara !

   

                                                  Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

AL MAR sh.p.k ,eshte Fabrika private e prodhimit të plasmasit,qeseve,amballazheve prej plasmasi...celofani dhe stampime fleksografike.Fabrika e Re e Prodhimit realizon qese të thjeshta dhe të stampuara të të gjitha llojeve ,fletë polietileni për ambalazhimin e kolive te ujit,. AL MAR sh.p.k ,Fabrika e re zhvillon aktivitetin e saj prodhues në përpunimin e polietilenit me një teknollogji të përparuar.Ajo operon mbi bazën e linjave moderne te prodhuara me porosi per të.Ka qënë e para fabrikë private e ketij lloji në vendin tone. Që nga fillimi i aktivitetit te saj e deri tani,ka arritur të konsolidohet si në cilesinë e produkteve dhe në shumllojshmërinë e tyre.Ajo realizon një gamë të madhe produktesh si me polietilen të densitetit të ulët dhe me densitet të lartë. Fabrika e Re e Prodhimit ,nëpërmjet një makinerie të thjeshtë e moderne është e aftë të realizojë të gjitha llojet e stampimeve me.....

 

 

 

 

 

 

 

Products :

 

  • Stampime fleksografike, Prodhimi i qeseve te plasmasit
  • Prodhimi i plastikes per ambalazhim

Profile: Plastika, prodhimi dhe shitja e produkteve plastike, letra, Prodhimi i qeseve te plasmasit, Prodhimi i qeseve te letres, Prodhimi i thaseve, Prodhimi i qeseve te sheqerit, orizit, Ambalazhime, Amballazime, Amballazhime letre, Amballazhime plastike, Ambalazhime letre, Ambalazhime plastike, caj, kafe.
 

 

 

     

 

 

Azhornimi i Fundit : ne 13/07/2015 07:49:59

 

 
Quiero traer bolsas para dama de buena caaidld, re9plicas o independientes, quisiera saber nombres de proveedores de bolsas, y saber cue1nto cobran ustedes por traerlas a Guadalajara Jalisco.Gracias.

 

 

 

 

Quiero traer bolsas para dama de buena caaidld, re9plicas o independientes, quisiera saber nombres de proveedores de bolsas, y saber cue1nto cobran ustedes por traerlas a Guadalajara Jalisco.Gracias.

 

 

 

ge8NaKBA   -   9guxsdvcf8@gmail.com

S25yUZyukbiz

 

TjGCoXb6

ngZdgpRXdW

II5sNpPRij

JLnBPJWwf

DFqkalNZBJ

XLe7Omfub8m

yBRZLe4WiqrG

ykmnUNKX38j

y7U24kQpdN

1aD7SkMjjb1r

9XzG0TbeM


 
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ? Abbigliamento cani gatti

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura �� Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura �� Kontaktoni Fleteteverdha shpk �� About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V