Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 

  IDEAL TRAVEL TOURS        

 Rr. Bogdaneve, ndertesa 39, hyrja 11 -   - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

.Numer NIPT: L11312001A

 Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel.+355 4 22 27 666 / 068 20 07 920 / 069 29 07 920  

  IDEAL TRAVEL TOURS   

  Rr. Bogdaneve, ndertesa 39, hyrja 11 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 22 27 666 / 068 20 07 920 / 069 29 07 920

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

  IDEAL TRAVEL TOURS   

  Rr. Bogdaneve, ndertesa 39, hyrja 11 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 22 27 666 / 068 20 07 920 / 069 29 07 920

  Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Informacion- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me webin e kompanise


 

 
 
 
 
webfaqe e kompanise  :     
 

IDEAL TRAVEL TOURS

 

Rr. Bogdaneve, ndertesa 39, hyrja 11 -   - 1000  Tirane 

 Informacion- Fletet e Verdha

 Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L11312001A

 Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

 

 

Regjistrohu per te marre me shume informacion - Team Fleteteteverdha

 

       

 

 

Klick ketu per te krijuar skeden ose per te shtuar informacionin per kompanine

Krijojme komunitetin me te madh te informacionit - 160.000 biznese te regjistruara !

   

                                                  Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

Kompania me pervojen e saj shume vjecare ju garanton sherbim serioz e cilesor

 

 

 

 

 

 

 

Products :

 

  • Bileta per avjone
  • Bileta per Tragete

Profile: Agjensi udhetimi,Tour operator,Turizmi
 

 

 

     

 

 

Azhornimi i Fundit : ne 12/02/2015 07:04:10

 

 
Tanta ayuda es la q siempre se ha envidao por residentes en el exterior como la q se envia por organizaciones o paises, usted es el q esta tratando de usar la cantidad recibida ahora tras un desastre natural con la cantidad enviada normalmente a Cuba en condiciones relativamente normales. Igualmente es un ejemplo de poilitiqueria barata lo q se hace desde la Florida para dimensionar esa ayuda como la q usted hace ahora al tratar de menospreciarla.Saludos, Luis

 

 

 

 

Tanta ayuda es la q siempre se ha envidao por residentes en el exterior como la q se envia por organizaciones o paises, usted es el q esta tratando de usar la cantidad recibida ahora tras un desastre natural con la cantidad enviada normalmente a Cuba en condiciones relativamente normales. Igualmente es un ejemplo de poilitiqueria barata lo q se hace desde la Florida para dimensionar esa ayuda como la q usted hace ahora al tratar de menospreciarla.Saludos, Luis

 

 

 

LZsGIg2XWtJu   -   68xn9aq6by@mail.com

Ye02yF3LC

 

BNOSsw9h

ye2Mi6qf3rjB

1TQTQ1oExk

FhsR8QGDaLOn

v89Hn91kbT

NUS3Cs8CMY

MhssZ2gT

RqLQ1y41n0V

LIelKfNN

7n5gpbCR

ek2GPytx


 
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ? Abbigliamento cani gatti

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura �� Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura �� Kontaktoni Fleteteverdha shpk �� About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V