Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 

  FATMIR LELA        

 Rruga Durresit - P.118, Shk.2 - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

.Numer NIPT:  

 Kategoria e gjetur  klinika dentare

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel :+355 4 2256509 Mob:0682193461  

  FATMIR LELA   

  Rruga Durresit - P.118, Shk.2 - 1000  Tirane

  Tel :+355 4 2256509 Mob:0682193461

  Klinika dentare, sherbime

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

  FATMIR LELA   

  Rruga Durresit - P.118, Shk.2 - 1000  Tirane

  Tel :+355 4 2256509 Mob:0682193461

  Klinika dentare, sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me webin e kompanise


 

 
 
 
 
webfaqe e kompanise  :     
 

FATMIR LELA

 

Tirane -   - 1000  Tirane 

 Informacion- Fletet e Verdha

 Argumenti:  

. Nipt: K41529075M

 Kategoria e gjetur   

 

 

Regjistrohu per te marre me shume informacion - Team Fleteteteverdha

 

       

 

 

Klick ketu per te krijuar skeden ose per te shtuar informacionin per kompanine

Krijojme komunitetin me te madh te informacionit - 160.000 biznese te regjistruara !

   

                                                  Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

Poliklinika stomatologjike FATMIR LELA ofron te gjithe gamen e sherbimeve dentare,me nje staf mjekesh te kualifikuar .Klinika ve ne dispozicion te klienteve produkte cilesore dhe sherbim te garantuar Sherbimet e Klinikes: Ortopedi fikse; Implantologji; Proteza te levizshme

 

 

 

 

 

 

 

Products :

 

  • pastrimi i gurezave,
  • zbardhimi i dhembeve,

Profile: Klinike dentare, Laborator dentar
 

 

 

     

 

.
 
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ? Abbigliamento cani gatti

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura �� Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura �� Kontaktoni Fleteteverdha shpk �� About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V