Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

 

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat

SIGN-A-RAMA

 

Rruga Perlat Rexhepi -   - 1000  Tirane 

 Informacion- Fletet e Verdha

 Argumenti: Studio dhe sherbime per business

. Nipt: K51625023O

 Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

 

 

Regjistrohu per te marre me shume informacion - Team Fleteteteverdha

 

       

 

je nje webmaster ? - regjstrohu dhe ofro talentin tend ne komani nderkombetare

 

Klick ketu per te krijuar skeden ose per te shtuar informacionin per kompanine

Krijojme komunitetin me te madh te informacionit - 160.000 biznese te regjistruara !

   

                                                  Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

Sign-A-Rama Shqipëri është francizë e kompanisë amerikane më të madhe në botë të shenjave. Si e tillë Sign-A-Rama Shqipëri i ofron tregut shqiptar cilësi mjaft të lartë produkti të shoqëruar me shërbimet më të mira, të gjitha këto me cmime mjaft të arsyeshme. Duke u udhëhequr nga teoritë moderne të marketingut të Kotler, Sign-A-Rama synon të përshtasë produktet e saj sipas kërkesave të cdo tregu vendas, ti përmirësojë vazhdimisht produktet e shërbimet, të udhëhiqet nga idetë inovatore, të hyjë në tregje të reja që tregojnë rritje te vazhdueshme dhe të tejkalojë vazhdimisht cdo pritshmëri të klientëve për produktet dhe shërbimet e saj. Sign-A-Rama është kompania më e madhe franchising e shenjave dhe produkteve të tjera promocionale të lidhura me to. E krijuar më 1986 në SHBA, ajo është tashmë prezente në 50 vende me rreth 850 dyqane në të gjithë botën, gjë që e ka bërë të cilësohet për 8 vjet me radhë nga “Entrepreneur Magazine” si kompania nr.1 në botë franchising e shenjave. Çdo dyqan i Sign-A-Rama-s zotërohet dhe menaxhohet individualisht, duke ofruar një cikël të plotë shërbimi shenjash të realizuara me teknologjinë më të fundit dhe lëndën e parë më cilësore. Dyqani i parë Sign-A-Rama u hap në vitin 1986 nga Ray dhe Roy Titus, në Farmingdale, New York, dhe brenda një viti u hapën edhe dyqane të tjera në North Palm Beach. Nisur nga suksesi i dyqaneve dhe suksesi i mëparshëm në franciza i krijuesve, në fund të vitit 1987 Sign-A-Rama filloi të ofronte mundësitë e para francizing. saj.

 

 

 

 

 

 

 

Products :

 

  • Shenja për Ambiente të Brendshme
  • Shenja për Ambiente të Jashteme

Profile: agjensi publiciteti, publiciteti ditor, publiciteti periodik
 

 

 

     

 

.
 

  SIGN-A-RAMA        

 Rruga Perlat Rexhepi -   - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Studio dhe sherbime per business

.Numer NIPT: K51625023O

 Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel.+355 4 2234246 / 069 4098178  

  SIGN-A-RAMA   

  Rruga Perlat Rexhepi -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2234246 / 069 4098178

  Studio dhe sherbime per business

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

  SIGN-A-RAMA   

  Rruga Perlat Rexhepi -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2234246 / 069 4098178

  Studio dhe sherbime per business

  Informacion- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me webin e kompanise


 

 
 C'Fare te ofrojme tjeter ?

 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V