Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 

  ALBADENT        

 Sheshi Karl Topia -   - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

.Numer NIPT:  

 Kategoria e gjetur  materiale mjeksore

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel/Fax.+355 4 24 04035 / Fax.04 2404063  

  ALBADENT   

  Sheshi Karl Topia -   - 1000  Tirane

  Tel/Fax.+355 4 24 04035 / Fax.04 2404063

  Materiale per klinika dentare

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

  ALBADENT   

  Sheshi Karl Topia -   - 1000  Tirane

  Tel/Fax.+355 4 24 04035 / Fax.04 2404063

  Materiale per klinika dentare

  Informacion- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me webin e kompanise


 

 
 
 
 
webfaqe e kompanise  :     
 

ALBADENT

 

Sheshi Karl Topia -   - 1000  Tirane 

 Informacion- Fletet e Verdha

 Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt:  

 Kategoria e gjetur  materiale mjeksore

 

 

Regjistrohu per te marre me shume informacion - Team Fleteteteverdha

 

       

 

 

Klick ketu per te krijuar skeden ose per te shtuar informacionin per kompanine

Krijojme komunitetin me te madh te informacionit - 160.000 biznese te regjistruara !

   

                                                  Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

Albadent shpk u krijua ne Vlore. Zoti Abedin Mehmeti pas nje eksperience 8 vjecare duke punuar ne kompanite me te njohura ne Itali qe prodhojne dhe shperndajne produkte dentare, u kthye ne Shqiperi per te realizuar endrren e tij te importimit ne Shqiperi te fjales me te fundit te teknologjise ne fushen dentare, klinike dhe laboratorike. Gjate vitit te pare zoti Mehmeti hapi zyren e tij ne Vlore dhe filloi importimin e uniteve dentare Anthos nga Cefla Group nje kompani Italiane shume e njohur qe prodhon nga Anthos A3 – Anthos A9 gjenerata e fundit qe ploteson nevojat e klientit sipas teknologjise digitale. Nje vit me vone me inisiativen e tij personale zoti Mehmeti e perhapi aktivitetin e tij ne qytetin e Elbasanit dhe ne qytetin e Tiranes. Keto 3 vitet e fundit Albadent shpk ka treguar profesionalizem,aftesi dhe eksperience duke u futur ne treg edhe me materialet e konsumit dhe zoteron nje pjese te mire te tregut Shqiptar ne shitjen e tyre. Gjate gjithe ketyre viteve te tregtimit te materialeve klinike dhe laboratorike dentare Albadent shpk ka nenshkruar kontrata bashkepunimi ekskluzive dhe jo ekskluzive me kompanite me prestigjioze ne bote per territorin e Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise si : Cefla Group, Stern Weber, My Ray, Loran, Euronda, Asa Dental, Lascod sp, Dental Film, Eurocompress, Victor, Bien Air, New Med, Genoray, Dentsply Detrey, Dentsply Maillefer, Dentamerica, Dental Medical, Meta Biomed, New Ulrose, Green Power, Shera,Schotlander,Sirona, Henry Schein, Itena, Innotech, Walser Dental, Larident, Siam, Ogna, Dispotech, Bisco, Codonics, …. etj. Albadent Shpk eshte nje klient me shume potencial per kompanite qe prodhojne dhe shesin aparatura dhe materiale klinike dhe laboratorike dentare, per shkak te aftesive dhe profesionalizmit ne rritje. Gjate 2008 Albadent Shpk ka realizuar nje “turnover” prej 1.600.000.00 me kompanite qe ajo bashkepunon.Ne kete total paisjet dentare zene pjesen me te madhe. Ne vitin 2009 Albadent Shpk ka prespektiva te reja ne rritjen e shtrirjes se aktivitetit te tij dhe sidomos ne rritjen e cilesise se sherbimit Albadent starton programin e ri te sherbimit dhe asistences periodike per sistemin dentar Anthos. Qellimi i ketij sherbimi te ri ofruar eksluzivisht nga ALBADENT Sh.P.K eshte rritja e efektivitetit dhe cilesise se punes tuaj nepermjet mirembajtjes periodike te aparaturave dhe pajisjeve dentare. Kjo do te rriste rendimentin ne pune dhe do te permiresonte performancen e sistemit ANTHOS qe ju keni ne perdorim. Sherbimi i ofruar do te jepet me kompetence, siguri dhe brenda nje kohe rekord. Bashkelidhur do te gjeni formularin e kontrates dhe informacionin tjeter te nevojshem. Per cdo paqartesi kontaktoni ALBADENT Sh.P.K dhe ne do tju pergjigjemi me profesionalizem. Shprehim kenaqesine e vecante per mundesine qe kemi te bashkepunojme me ju.

 

 

 

 

 

 

 

Products :

 

  • Unite dentare, Turbina, Mikromotore
  • Amalgamator, Aparat gurezash

Profile: Klinika dentare dhe materiale dentare
 

 

 

     

 

.
 
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ? Abbigliamento cani gatti

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura �� Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura �� Kontaktoni Fleteteverdha shpk �� About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V