web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 110   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|          

 

   DHL INTERNATIONAL        

  Autostrada Tirane Durres -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2268757

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporte-Amballazhime-Magazinime

. Nipt: J61820040I

  Kategoria e gjetur  transporti ajror, posta e shpejte, transporti ajror, korriere, agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  DHL INTERNATIONAL   

  Autostrada Tirane Durres -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2268757

  SHERBIMI I SHPEJTE POSTAR NE TE GJITHE BOTEN

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporte-Amballazhime-Magazinime

. Nipt: J61820040I

  Kategoria e gjetur  transporti ajror, posta e shpejte, transporti ajror, korriere, agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ALBANA   

  Ish Kinema 17 Nentori - Ish Kinema 17 Nentori - 1000  Tirane

  0682061654

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti:  

. Nipt: J61804011H

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ALBANA   

  Rruga Bardhok Biba - Qendra e Biznesit te Tiranes - 1000  Tirane

  0682061654

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti:  

. Nipt: K43505201L

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  LAMNICA TRANSPORT   

  Rruga Fortuzi - Rruga Fortuzi, perballe Partise Social Demokrate, Kati i II - 1000  Tirane

  0672065358

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti:  

. Nipt: L02129004L

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  RRUFA TRANS   

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel. +355 52 237318

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporti - Magazinime - Spedicioni

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ALBANA   

  Lagjia 5 Maji ish NPA -   -    Elbasan

  0682061654

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti:  

. Nipt: K43505201L

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ALBANIAN CARGO SYSTEM   

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel. +355 52 225290 / Fax. +355 52 232388

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporti - Magazinime - Spedicioni

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ELBA   

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel. +355 52 223320

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporti - Magazinime - Spedicioni

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  SAN NIKOLLA   

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 24255

  Spedicioni - Agjensi Spedicioni

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Transporti - Magazinime - Spedicioni

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi spedicioni, spadicione, spedicion

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 110   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|    

      

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V