Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
  Kerko ne baze te qytetit -(  kryesore )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Ke kerkuar :     
 
 

Database Found - 100  Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|           

 

 

  MANDIA PRINT SHPK   Advertising     

  Rr. Qemal Stafa, Ndertesa 112 prane shkolles Kuqe -   - 1000  Tirane

  Per t'u bere me te dukshem!-STUDIO GRAFIKE DHE SHER

  Tel.+355 04 22 69 913 / 067 20 23 310 / 067 20 23 311

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  MANDIA PRINT SHPK          

  Rr. Qemal Stafa, Ndertesa 112 prane shkolles Kuqe -   - 1000  Tirane

  Per t'u bere me te dukshem!-STUDIO GRAFIKE DHE SHER

  Tel.+355 04 22 69 913 / 067 20 23 310 / 067 20 23 311

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALSA          

  Rruga Naim Frasheri -   - 1000  Tirane

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Tel./Fax:+355 4 2261957 Mob.069 2054321

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MEDIA CONTACT          

  Durres -   - 2000  Durres

  Agjensi publiciteti

  Tel.+355 69 2097859

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ICEBERG PUBLICITY          

  Rruga Perlat Rexhepi - P.14 - 1000  Tirane

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Tel.+355 4 2267681

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt: K31518077S

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  NEW MOMENT          

  Rruga Sami Frasheri -   - 1000  Tirane

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Tel./Fax.+355 4 2258312

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt: K21807001M

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  DIGI PRINT AL          

  Rruga Teodor Keko -   - 1000  Tirane

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Tel./Fax.+355 069 20 89519 / 069 4002009

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  GENIAL          

  Rruga Komuna Parisit -   - 1000  Tirane

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Tel.+355 4 2256961 / 068 4093141

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt: K91410043U

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MAXIDISK EDITOR AND PRINTING SHPK          

  Rruga Myslym Shyri - Pall.i Ri - 1000  Tirane

  Editoria,Sherbime

  Tel.+355 4 2266023

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Editoria,Sherbime

. Nipt: K31513086P

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  EUROREKLAMA          

  Blloku Gintash, Laprake -   - 1000  Tirane

  Shtypi, artikuj promocional, sherbime elektronike, grafike, web design, etj

  Tel. +355 4 22 53 285 Mob.068 40 83 244

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Agjensi publiciteti, sherbime publicitare dhe marketing

. Nipt: K82129005B

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Database Found - 100   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|           

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V