web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 
.
 

   EGGRA        

  Rruga Donika Kastrioti - Rruga Donika Kastrioti, Nr.4, Kotoni Center, Kati 3, Zyra Nr.1 - 1000  Tirane

  0672055555

  Sherbime te te gjitha llojeve ne fushen e Reklamave dhe te marketingut. Prodhim i reklamave

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: agjensi publiciteti

. Nipt: L02302015M

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  EGGRA   

  Rruga Donika Kastrioti - Rruga Donika Kastrioti, Nr.4, Kotoni Center, Kati 3, Zyra Nr.1 - 1000  Tirane

  0672055555

  Sherbime te te gjitha llojeve ne fushen e Reklamave dhe te marketingut. Prodhim i reklamave

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: agjensi publiciteti

. Nipt: L02302015M

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  AIMAX INTERANTIONAL   

  Bulevardi Dëshmorët e Kombit - K - 1000  Tirane

  Tel.+ 355 4 2 280 332

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ORIZON   

  Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit - Rruga Demshoret e 4 Shkurtit, Pallati Green Park, shk. 1, kt.8 - 1000  Tirane

  Tel. 042235651

  Veprimtaria ne fushen e reklamave, te llojeve te ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt: L02310023U

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  Hysen Kaloshi   

  Lagjja nr 4,ndertese private 1 kateshe,prane nenstacionit elektrik -   - 1500  Kruje

  Tel. 0694250332

  Publikimin e reklamave te bizneseve te ndryshme

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publikimin e reklamave te bizneseve te ndryshme

. Nipt: L04312204R

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  METRO SHA   

  Rruga Ismail Qemali - Rruga Ismail Qemali Abiss - 1000  Tirane

  Tel.+355 682066000

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  MAILREKLAMACOM   

  Rruga Sulejman Delvina -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 68 5049744 / 04 2259886

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  PIXEL   

  Rruga Perlat Rexhepi - Pallati Jeshil,shkalla 1,apartamenti 5 - 1000  Tirane

  0695253576

  Agjensi reklamash,krijim,konsulencë dhe realizim reklamash

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt: L02304018A

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  IMPULS PUBLICITY   

  Rruga Vaso Pasha -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2272684/Tel.+355 0692651424

  STUDIO GRAFIKE DHE SHERBIME PUBLICITETI - BUSINESS

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Publicitet ditor dhe periodik

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  agjensi publiciteti,publicitet, marketing, grafika,

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

.
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V