www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |

   
 Home Page
 Stili i jetes
 Parashikime
 Numra te dobishem

DUKE PRITUR DOKTORIN

Djegjet e ndryshme
Diarre
Temperature / Grip
Dhimbje gryke
Dhimbje veshi
Rrufe
Kolle dhe veshtiresi frymarje
Te vjella

DUKE PRITUR AMBULANCEN

Dielli ne koke
Frakture ne koke
Mbytje nga sende te ndryshme
Humbja e vetedijes / Te fiket
Infakte
Alergjia
Helmime te ndryshme
 

SKEDA PATOLOGJIKE

Dhimbje veshi

 

Kujdes:Konsultohu gjithmone me mjekun,mos neglizho..

 

 .

 

Cfare nuk duhet te besh

Cfare duhet te besh

Mos fut objekte ne vesh si psh shkop me pambuk sepse mund te ta irritojne me keq dhe mund te ta demtojne veshin. Mos lejo te te hyje uji ne vesh..

 

Kur je ne shtrat mbaj koken e ngritur duke vendosur nje jastik ne kurriz

 

 

 

DOLLAPI I NDIHMES SE SHPEJTE

 

Ne te gjitha rastet,nje familje duhet te mbaje ne shtepi nje dollap te vogel te paisur me elemente te ndihmes se shpejte me te domosdoshme , larg lageshtires dhe nxehtesise.Ne rekomandojme:

 

Pambuk hidrofil

Fasho

Fasho te sterilizuar kuadrate ( 10 x 10 cm)

Fasho elastike

Dizinfektues

Pomade kundra djegjes

Uje i oksigjenuar

Doreza nje perdorim

Pinca mjeksore

Ankerplaste te permasave te ndryshme

Gershere

Jodjo

Sapun te lengshem

     
 

 

 

NUMRA TE DOBISHEM

Urgjenca mjeksore 127
Policia 129
Zjarrfikese 128
Materniteti 2370794

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages  ••  Maxidisk Group

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us   NIPT K81823012V