www.fleteteverdha.com | Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta | Webstore |

   
 Home Page
 Stili i jetes
 Parashikime
 Numra te dobishem

DUKE PRITUR DOKTORIN

Djegjet e ndryshme
Diarre
Temperature / Grip
Dhimbje gryke
Dhimbje veshi
Rrufe
Kolle dhe veshtiresi frymarje
Te vjella

DUKE PRITUR AMBULANCEN

Dielli ne koke
Frakture ne koke
Mbytje nga sende te ndryshme
Humbja e vetedijes / Te fiket
Infakte
Alergjia
Helmime te ndryshme
 

GUIDA E PERGJITHSHME

Kjo guide eshte krijuar per te ndihmuar sado pak qytetaret me disa keshilla te domosdoshme , ne raste te urgjencave te vecanta.Kjo ide , per te shperndare kete guide urgjence mjeksore merr nxitje nga eksperienca e disa shteteve te tjera si psh Anglia dhe Italia.Mund ta konsultosh kete guide edhe ne versionin print,e cila do ti bashkengjitet librit FLETE TE VERDHA 2012 - 2013,te shperndare ne territorin shqiptar.

Ky web site eshte i perbere nga skeda te ndryshme te cilat ndahen ne dy kategori: DUKE PRITUR DOKTORIN dhe DUKE PRITUR AMBULANCEN.Ne kategorine duke pritur ambulancen do te gjeni disa keshilla te ndihmes se shpejte , se cfare duhet te beni dhe cfare nuk duhet te beni.Keto keshilla nuk zevendesojne ne asnje menyre thirrjen e mjekut apo personelit te specializuar.

Ne kategorine duke pritur doktorin jane dhene disa keshilla per rastet me pak te rendesishme,me tipologjine se cfare duhet te beni dhe cfare nuk duhet te beni ,por edhe ne kete rast theksojme se gjithmone eshte e domosdoshme t'i referoheni mjekut tuaj.

Ne web do te gjeni edhe disa keshilla si : dollapi i  ndihmes se shpejte i cili duhet te mbahet ne shtepi..,etj.Lexim te mbare

alcoli  evito cigaren  semundjet kardio vaskolare  zemra screening stili i jetes tumorri ne gjoks

     
 

 

 

NUMRA TE DOBISHEM

Urgjenca mjeksore 127
Policia 129
Zjarrfikese 128
Materniteti 2370794

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Spanish
  Fletet e Verdha Deutch •• Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia
  Albanian Yellowpages •• Albanian Yellow Pages •• Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook
  Superpages  ••  Maxidisk Group

                                  Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2266023 | Fax +355 4 2239523 |

                      Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

                        Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us   NIPT K81823012V