web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 300   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

  AV KOSTANDIN TRANDAFILI     

Bulevardi Zogu I - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2233849 / Cel 0692094161/ 0694040881

E specializuar ne fushen e sigurimeve konsulence,etj

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

Vat : 

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

  MALO AND PARTNERS     

Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2250789 / 271896

Studio legale dhe ligjore

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Studio legale dhe ligjore - Avokat

Vat : 

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

 

  AV KOSTANDIN TRANDAFILI     

Bulevardi Zogu I - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2233849 / Cel 0692094161/ 0694040881

E specializuar ne fushen e sigurimeve konsulence,etj

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  MALO AND PARTNERS     

Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2250789 / 271896

Studio legale dhe ligjore

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Studio legale dhe ligjore - Avokat

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOXHA MEMI HOXHA     

Rruga Irfan Tomini - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2243773 AXF.+355 4 2244047

ATTORNEYS AT LAW

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime legale dhe civile-Avokate

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  GAVROSH ANDONI     

Rruga Sami Frasheri - 1000 Tirane

Tel : +355 4 2223261 Tel / Fax : +355 4 2233843

Studio ligjore, sherbime legale dhe civile

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  AST LEGAL ALBANIA     

Durres - 2000 Durres

Tel.+355 52 2 35860 Fax.+355 52 224293 Tel/Fax

SHERBIME LEGALE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  STUDIO LIGJORE BARA     

Rruga Bogdani - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2 260456 / 068 2042272 /

SHERBIME LEGALE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

Vat :K71826004V

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HAXHIA HAJDARI     

Bulevardi Dëshmorët e Kombit - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2280170 Fax.+355 4 2280171

Studio ligjore, sherbime legale dhe civile

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime financiare,sigurime legale e civile

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  LAMAJ     

Rruga Bogdani - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2234411 Fax. +355 4 2234411

SHERBIME LEGALE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Konsulenca ligjore

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  TSTS GROUP     

Lagjja 1,Rruga Shetitoria Taulantia,pallat 17-katesh - 2000 Durres

Tel.+355 52220198 / Fax +355 52220199

Tregtimin dhe import-eksportin e mallrave te ndryshem si,materialeve te ndertimit,te te gjitha llojeve,ushqimore,mjekesore,te mediave ,elektronike etj.

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime civile, legale

Vat :L01809506A

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

Operatore ne database : 300   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|

14|15|16|17|18|19|20|

 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V