web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 
.
  CHAMPS ELYSEES     

Rruga Abdyl Frasheri - 1000 Tirane

Tel:+355 4 2269798 / Fax.+355 4 2269798 / Cel.06

Klinike mediko estetike

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Klinike Mediko Estetike

Vat : 

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

  LASER WAY     

Rruga Ismail Qemali - 1000 Tirane

Tel.+355 4 22 70 204 Mob. 068 20 81 816

Trapiannti i flokeve, zgjidhja e vetme per zevendes

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Mjeksia-Estetika-Sporti

Vat :K61717028S

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

 

  CHAMPS ELYSEES     

Rruga Abdyl Frasheri - 1000 Tirane

Tel:+355 4 2269798 / Fax.+355 4 2269798 / Cel.06

Klinike mediko estetike

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Klinike Mediko Estetike

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  LASER WAY     

Rruga Ismail Qemali - 1000 Tirane

Tel.+355 4 22 70 204 Mob. 068 20 81 816

Trapiannti i flokeve, zgjidhja e vetme per zevendes

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Mjeksia-Estetika-Sporti

Vat :K61717028S

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  LINDA SHE DAISY     

Rruga Barrikadave - 1000 Tirane

069 3805085

Qender estetike, sherbime, thonj, duar, sherbime ne sallonet tona

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Moda , estetika

Vat :K91607014V

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  LUMNIJE GURABARDHI     

Bulevardi Zogu I - 1000 Tirane

Tel.04 22 48 483 / 068 60 53 562

Qender estetike, sherbime, thonj, duar, sherbime ne sallonet tona

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Tregti me pakice te artikujve estetike

Vat :K31427148H

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  SILHOUETTE     

Rr. Lidhja e Prizerenit, Pallati Ri, Ap. 4/ 11, Kati 4 - 1000 Tirane

Tel.+355 4 22 72 669 / 068 30 30 555

Qender estetetike dhe djetike

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Dieta, sherbime dietike, sherbime estetike dhe mjeksore

Vat :L01511025A

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  Juliana Topalli     

Lagjja 1,Rruga Bulevardi Kryesor,ndertese dy kateshe,kati pare,perballe Fly - 2000 Durres

Tel. 0672887681

Qender estetike, sherbime, thonj, duar, sherbime ne sallonet tona

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Estetike per duart

Vat :L01825504R

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  Anisa D Aliaj     

Lagjja 24 Maji , pallati ri Meksi kati 2 -   Vlore

Tel. 0695231005

Qender estetike, sherbime, thonj, duar, sherbime ne sallonet tona

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sallon estetike ( Bukurie )

Vat :L06818201T

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HAIR DESIGN NINA     

Rr. Medar Shtyllat, perballe Universitetit te New York - u - 1000 Tirane

Tel.+355 04 2 320830 / 0695873300

Sherbime estetike, sallon bukurie,Qender estetike, sherbime, thonj, duar, sherbime ne sallonet tona

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime estetike, sallon bukurie

Vat :L01803021F

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  KALLESHI CENTER     

Bulevardi Gjergj Fishta - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2427719 Cel. 069 20 95310 Cel. 066 20 95310

Qender estetike, sherbime, thonj, duar, sherbime ne sallonet tona

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Moda , estetika

Vat :K41501007A

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

.

 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V