web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 500   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

  VISAR G     

Valias - 1000 Tirane

Tel.+355 69 2074996

Dyqan veshjesh te ndryshme

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Turizmi - Tourism in Albania

Vat : 

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

  HOTEL SELVIA     

Rruga Tafaj - 1000 Tirane

04 25 15 43 / Fax. 04 22 34 111

hotele, restorante, turizmi. Administratore Alketa Aliaj. Hoteli ndodhet ne qender te Tiranes, dhe pikerisht prane sheshit selvia, nje nga sheshet me te vjeter dhe me tradicional te qytetit.

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele, restorante, bar, turizmi

Vat :K72010015D

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

 

  VISAR G     

Valias - 1000 Tirane

Tel.+355 69 2074996

Dyqan veshjesh te ndryshme

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Turizmi - Tourism in Albania

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOTEL SELVIA     

Rruga Tafaj - 1000 Tirane

04 25 15 43 / Fax. 04 22 34 111

hotele, restorante, turizmi. Administratore Alketa Aliaj. Hoteli ndodhet ne qender te Tiranes, dhe pikerisht prane sheshit selvia, nje nga sheshet me te vjeter dhe me tradicional te qytetit.

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele, restorante, bar, turizmi

Vat :K72010015D

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOTEL DRENICA     

Bulevardi Bajram Curri - 1000 Tirane

Tel: +355 42 23 68 088 Mob: 069 61 16 310

Hotel - Bar - Restorant, Hotel,bar-kafe, Veprimtari ne fushen e menaxhimit dhe administrimit te hoteleve

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele,Restorante,Turizem

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOTEL ANI     

Rr.Taulantia - 2000 Durres

Tel.+355 52 2 24228 Fax.+355 52 2 30478

Albanian Hotels

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele,Restorante,Turizem

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  BEILAED     

Durres - 2000 Durres

Tel.+355 52 2 60429

Albanian Hotels

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele,Restorante,Turizem

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOTEL CALIFORNIA     

Rruga Mihal Duri - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2253191/2232228

"Hotel me tre yje; A three star hotel; Bar-Restauran"

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele,Restorante,Turizem

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOTEL EKLIPS     

Rruga Elbasanit - 1000 Tirane

Tel.+355 4 48 302264 Fax.+355 48302266

Albanian Hotels, Hotel,bar-kafe, Veprimtari ne fushen e menaxhimit dhe administrimit te hoteleve

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele,Restorante,Turizem

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOTEL AKROPOLI     

Gjuzaj, Perroi i Agait Golem, 100m nga Superstrada Durres - Kavaje, 1km nga Shkembi i Kavajes - 2000 Durres

Tel.+355 52 262300 Fax.+355 578 62143

Hotel offers comfortable double and single rooms wi

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele,Restorante,Turizem

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  HOTEL VICTORIA     

Rr. Dibres, Nd. 331, H. 1 - 1000 Tirane

Tel.Rr. Dibres, Nd. 331, H. 1 Tirana Albania Tel.+ 355 42 361 591 / 042 361 591

Tendenca e “gjigandizmit”, per fatin e te gjitheve, nuk e ka tunduar ideatorin e ndertimit te ketij Hoteli dhe na ka ofruar nje “shtepi” me permasa njerezore, “te vogel”, “te ngrohte”, te thjeshte dhe te rehatshme

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Hotele,Restorante,Turizem

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

Operatore ne database : 500   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|

14|15|16|17|18|19|20|

 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V