web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 110   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|          

  MAXIDISK EDITOR AND PRINTING SHPK     

Rruga Kavajes - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2266023

SHTEPI BOTIMI dhe SHTYPSHKRONJE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat :K31513086P

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

  ALBEMILIA     

Rruga Mihal Duri - 1000 Tirane

Tel/Fax +355 4 2229978

Materiale dhe makineri për shtypshkronja Perfaqsues ligjor Ervin Sefa

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat :J72118002O

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

 

  MAXIDISK EDITOR AND PRINTING SHPK     

Rruga Kavajes - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2266023

SHTEPI BOTIMI dhe SHTYPSHKRONJE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat :K31513086P

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  ALBEMILIA     

Rruga Mihal Duri - 1000 Tirane

Tel/Fax +355 4 2229978

Materiale dhe makineri për shtypshkronja Perfaqsues ligjor Ervin Sefa

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat :J72118002O

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  ERIK BOTIME     

Rruga Kont Urani - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2220645 / 0692063228

SHTEPI BOTIMI dhe SHTYPSHKRONJE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  YLLI     

Durres - 2000 Durres

Tel/Fax: +355 52 2 28576 Mob.069 2699950

SHTEPI BOTIMI dhe SHTYPSHKRONJE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni - Shtypshkronje

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  TEUTA     

Durres - 2000 Durres

Tel/Fax: +355 52 2 22767 / 229915

SHTEPI BOTIMI dhe SHTYPSHKRONJE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni - Shtypshkronje

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  ALBDESIGN     

Autostrada Tirane Durres - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2238989

SHTYPSHKRONJA DHE SHTEPI BOTIMI

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat :J61904025D

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  ELMED     

Rruga Margarita Tutulani - 1000 Tirane

Tel./Fax.+355 4 22 48671

Etiketa

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Letra-Kartoni,prodhimi

Vat :K52101005V

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  IDEART     

Rruga Frederik Shiroka - 1000 Tirane

Tel.+355 682026296

SHTEPI BOTIMI dhe SHTYPSHKRONJE

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  EDLORA     

Rr. Luigj Gurakuqi, Pll.89, Kati Nentoke - 1000 Tirane

04 2 24 69 19 / 069 20 53 182

SHTYPSHKRONJA DHE SHTEPI BOTIMI

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Botime - Informacioni

Vat :K51524026H

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

Operatore ne database : 110   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|   

       

 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V