web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 40   Page |1|2|3|4|                

  ALB SECURITY     

Rruga Barrikadave - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2274456 / 2222977 / 2249928

SECURITY SYSTEMS

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektronika-Elektriciteti-Informatika

Vat :J82125001T

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

  AESS     

Rruga Mine Peza - 1000 Tirane

Tel./ Fax.+355 4 2229489

SECURITY SYSTEMS

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektronika-Elektriciteti-Informatika

Vat :J61814007G

| Fishe enterprise | www | Contact |

 

  

      

   Plan interactif

     Send to a Friend

 

     

 

  ALB SECURITY     

Rruga Barrikadave - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2274456 / 2222977 / 2249928

SECURITY SYSTEMS

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektronika-Elektriciteti-Informatika

Vat :J82125001T

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  AESS     

Rruga Mine Peza - 1000 Tirane

Tel./ Fax.+355 4 2229489

SECURITY SYSTEMS

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektronika-Elektriciteti-Informatika

Vat :J61814007G

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  ADVANCED SECURITY SYSTEMS     

Rr Don Bosko Pall.5 - 1000 Tirane

Tel .+355 48 202432 / Cel.068 6010008

Siguria Juaj Garancia Jone

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektronika-Elektriciteti-Informatika

Vat :K81413042D

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  PELIKANI SECURITY     

Rruga Barrikadave - 1000 Tirane

Tel.+ 355 4 2226001 / 355 4 2225030

SISTEME SIGURIMI

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Sherbime Publike

Vat :K11423005T

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  AGIMI B     

Rruga Durresit - 1000 Tirane

Tel / Fax :355 4 2250513 Mob : 0682039029

 

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektroteknika -Informatika- Elektroshtepiake

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  ALSIG     

Bulevardi Zogu I - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2273540 Mob.069 2051051 / 067 20397

SECURITY SYSTEMS

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektronika-Elektriciteti-Informatika

Vat :K31720014O

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  ATL     

Rruga Niko Avrami - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2274228 / fax.04 2273679

SECURITY SYSTEMS

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektronika-Elektriciteti-Informatika

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  AGIMI B     

Rruga Durresit - 1000 Tirane

Tel / Fax :355 4 2250513 Mob : 0682039029

 

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektroteknika -Informatika- Elektroshtepiake

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

  CO RA TEL     

Rruga Mine Peza - 1000 Tirane

Tel.+355 4 2258684 Fax.+355 4 2224899

Professional Communication Equipment -KENWOOD,HARRI

Information- Fletet e Verdha

Categorie: Elektroteknika dhe Elektronika

Vat : 

| Fishe enterprise | www |

Contact | Trouvè QR Code

 

 

 

 

  

      

 Plan interactif

  Send to a Friend

 

       

Operatore ne database : 40   Page |1|2|3|4|         

       

 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V