web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Database Found - 150   Page   |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14| 

     

 

   Farmaci Helga   Advertising     

  Rruga Teodor Keko - Pall.Mesaplik -    Tirane

  0693918288

  Farmaci, ilace, depo farmaceutike

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia, Estetika , Sporti

. Nipt: L01926017D

  Kategoria e gjetur  farmaci

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |  Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  Farmaci Helga          

  Rruga Teodor Keko - Pall.Mesaplik -    Tirane

  Farmaci, ilace, depo farmaceutike

  0693918288

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia, Estetika , Sporti

. Nipt: L01926017D

  Kategoria e gjetur  farmaci

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  VETERINERE LEZHA          

  Rruga Reshit Petrela -   - 1000  Tirane

  KLINIKE VETERINARE

  Tel.+355 4 2257637 / 068 2155440

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Zooteknika - Sherbime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  farmaci veterinare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  SHEHDULLA LTD          

  Rruga Mine peza -   - 1000  Tirane

  KLINIKE VETERINARE

  Tel.+355 4 2269662

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Zooteknika - Sherbime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  farmaci veterinare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  TELI          

  Rruga Don Bosko - Rruga Don Bosko - 1000  Tirane

  KLINIKE VETERINARE

  Tel.+355 4 2260362

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Zooteknika - Sherbime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  farmaci veterinare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  EKO VETERIN          

  Rruga Qemal Stafa -   - 1000  Tirane

  KLINIKE VETERINARE

  Tel.+355 68 2441966

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Zooteknika - Sherbime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  farmaci veterinare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ANI FARMA          

  Rruga Durresit - Rruga Durresit pall.Hawai - 1000  Tirane

  KLINIKE VETERINARE

  Tel.+355 4 2266078 / 069 2263507

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Zooteknika - Sherbime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  farmaci veterinare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  RESUL IBRO          

  Rruga Mine Peza -   - 1000  Tirane

  KLINIKE VETERINARE

  Tel.+355 68 2473844

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Zooteknika - Sherbime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  farmaci veterinare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  ELDA FARMAKREM          

  Rr. Durresit - Nr. 151 -    Tirane

  Farmaci, ilace, depo farmaceutike

  04 22 38 252

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia, Estetika , Sporti

. Nipt: J71330009T

  Kategoria e gjetur  Farmaci

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

  FARMACI FARMASHPIA 8          

  Rr. Muhamet Gjollesha - Pll. Moskat, sh.2, Ap. 13/1 -    Tirane

  Farmaci, ilace, depo farmaceutike

  04 4302478

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia, Estetika , Sporti

. Nipt: L11611003T

  Kategoria e gjetur  farmaci

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta | Regjistro Ofertat |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

     

 

 

 

  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V