Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
 
  Kerko ne baze te qytetit -(  kryesore )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Ke kerkuar :     
 
 

Database Found - 200   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

  VisitAlbania   Advertising     

  Rruga Reshit Collaku - Pallatet e Shallvareve, Shk.20, Ap.288/1 - 1000  Tirane

  Agjensi per shitjen e biletave ne fushen e transportit ajror, tokesor, deta

  0682255946

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L02218010D

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  VisitAlbania          

  Rruga Reshit Collaku - Pallatet e Shallvareve, Shk.20, Ap.288/1 - 1000  Tirane

  Agjensi per shitjen e biletave ne fushen e transportit ajror, tokesor, deta

  0682255946

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L02218010D

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Besnik Zeqiraj          

  Rruga Kavajes - Rruga e Kavajes, Banese Private nr.163 - 1000  Tirane

  Agjensi udhetimesh

  0682010262

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L02113018Q

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Adlea Kodra          

  Bulevardi Zogu I - Pallati 64, Kati I - 1000  Tirane

  Agjensi shitje biletash per avione, tragete dhe autobuze

  0686033773

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L02220022N

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Ditiola Dauti          

  Rruga Reshit Petrela - Kompleksi USLUGA, Kati I-re Prane Pro Credit Bank - 1000  Tirane

  Agjensi udhetimesh

  0695377775

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L01803017A

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  EM GROUP          

  Rruga Komuna Parisit - Godina Nr.13, Kati 2 - 1000  Tirane

  Veprimtari turistike, si agjenci turistike udhetimi, guide-perkthyes.Veprimtari hoteliere, bar-bufe, restorant, transport udhetaresh e taksi.Agjenci shitje biletash.Transport kombetare e nderkombetare etj

  0672000321

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Veprimtari turistike, si agjenci turistike udhetimi, guide-perkthyes.Veprimtari hoteliere, bar-bufe, restorant, transport udhetaresh e taksi.Agjenci shitje biletash.Transport kombetare e nderkombetare etj

. Nipt: L01930012G

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Ardian Radaj          

  Rruga Mine Peza - pallati 1/1 - 1000  Tirane

  Agjensi udhetimesh

  0682020464

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Agjensi udhetimesh

. Nipt: L02302017F

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Albana Nanaj          

  Bulevardi Bajram Curri - Ndertesa 136, hyrja 7 - 1000  Tirane

  Agjensi udhetimesh turistike

  0695601460

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L02226013V

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Ilir Rajta          

  Rruga Koder Kamez, - Rruga Koder Kamez, Godine 2 Kateshe, Kati i Dyte, prane Pikes se servisit te kompiuterave - 1000  Tirane

  Agjensi udhetimi

  0682092109

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt: L02303031A

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ESTER TRAVEL          

  Rruga Lord Bajron - Rruga Lord Bajron - Laprake - 1000  Tirane

  TRAVEL & TOURS

  Tel.+355 (0)4 356586 / 069 2174493

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  Agjensi udhetimesh, udhetime, udhetimi,agjensi udhetimi

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Database Found - 200   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V