Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
 
  Kerko ne baze te qytetit -(  kryesore )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Ke kerkuar :     
 
 

Database Found - 180   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

  KLINIKA DENTARE Algen Isufi   Advertising     

  Rr. Vllazen Huta, Nd. 88, H.11, Ap. 26 -   - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  069 20 43 990

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Klinika dentare, sherbime

. Nipt: K81712012J

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  KLINIKA DENTARE Algen Isufi          

  Rr. Vllazen Huta, Nd. 88, H.11, Ap. 26 -   - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  069 20 43 990

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Klinika dentare, sherbime

. Nipt: K81712012J

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ERSELA ALIKAJ          

  Rruga Myslym Shyri - pallati 12, Shk.2 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  04 22 47 651 / 069 60 18 010

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt: K61410011D

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ELIADENT          

  Rruga Arkitekt Kasemi - 69 /2 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel./ Fax.+355 4 2368309

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ENEDADENT          

  Rruga Mbreti Monun - Rruga Mbreti Monun - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 69 2066776

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  LEGE ARTIS          

  Rr. Prokop Mima, Pallati i ri, Kati i 2 siper NBG BANK -   - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 69 2189185

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MILLENIUM DENTAL          

  Rruga Sami Frasheri - 109 / 4 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2268563 / Cel.+355 68 2067117

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MAGIC DENT          

  Rruga Dervish Hatixhe - Rruga Dervish Hatixhe, 14 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  04 22 32 948 / 0672057455

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt: L01912005C

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MAT DENTAL          

  Rruga Elbasanit -   - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel : +355 4 2373608 Mob : 0682084511

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MARLEN DENTAL          

  Rr. Mihal Grameno, prane Shkolles se baletit, Pallati 9, Shkalla 1 Ap. 5 -   - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel. +355 04 23 42 772 / 069 20 29 713

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt: J73312230J

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Database Found - 180   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V