Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
 
  Kerko ne baze te qytetit -(  kryesore )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Ke kerkuar :     
 
 

Database Found - 180   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

  VITA DENTAL   Advertising     

  Rruga kavajes - Rruga Kavajes Perballe Polik.9 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2257960 / 068 2041355

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  VITA DENTAL          

  Rruga kavajes - Rruga Kavajes Perballe Polik.9 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2257960 / 068 2041355

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  KLINIKA DENTARE KERAJ          

  Rruga Sulejman Delvina - Prane Zayed Business Center - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2244599 / 069 2063133

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  STUDIO DENTISTI ROZARKA BUDINA          

  Rruga Myslym Shyri - p 46/shk - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2239531

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  KLINIKA MANJANI          

  Rruga Muhamet Gjollesha - p.5 - 1000  Tirane

  KLINIKE DENTARE, Dr. Sokol Manjani

  Tel.+355 4 2261686

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  KLINIKA DENTARE SAKO          

  Rruga Jordan Misja - Rruga Jordan Misja, Pall.1 K - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2264089 / 068 2091297

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt: K31709002F

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  OKJANUS          

  Rruga Dibres - Rruga Dibres, Pall 58 / shk2 / kati 2/ Ap.10 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2231564 /+355 4 2257446 / +355 68 20 44 889 / +355 68 20 18 144

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt: K31524017G

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  REALDENT          

  Rruga Myslym Shyri - 63 / 3 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 22 71 567 / Cel: +355 069 26 26435

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Ne jemi ne treg prej 10 vjetesh, kohe me se e mjaftueshme per te krijuar eksperiencen e duhur ne dentistrine e sotme. Gjate ketyre viteve kemi mundur te aplikojme ne punen tone teknologjite me te reja qe njeh fusha e dentistrise restorative

. Nipt: K72322011R

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  EURO DENTAL          

  Rruga Kostandin Kristoforidhi - Rruga Kostandin Kristoforidhi - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2246284

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt: K31504005V

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  EVIS TRESKA           

  Rr. Perlat Rexhepi - ,Pallati TeknoProjekt - 1001  Tirane

  Klinika dentare, sherbime, Dr.Evis Treska

  Tel: +355 (0) 4 24 35 137 Cel: +355 (0) 69 21 45 344

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Klinika dentare, dentiste - sherbime

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Database Found - 180   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V