Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Kategoria      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
 
  Kerko ne baze te qytetit -(  kryesore )
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
Ke kerkuar :     
 
 

Database Found - 180   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

  ULTRA DENTAL   Advertising     

  Rruga Islam Alla - Rruga Islam Alla, nr.67, Kat - 1000  Tirane

  KLINIKE DHE LABORATOR DENTAR

  Tel.+355 4 2258640 Mob. 069 20 92611 / 069 20 29

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

         

     

         

 

  ULTRA DENTAL          

  Rruga Islam Alla - Rruga Islam Alla, nr.67, Kat - 1000  Tirane

  KLINIKE DHE LABORATOR DENTAR

  Tel.+355 4 2258640 Mob. 069 20 92611 / 069 20 29

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ITALDENT          

  Rruga Ded Gjo Luli - Rruga Ded Gjo Luli, P.1,Shk. - 1000  Tirane

  KLINIKE DHE LABORATOR DENTAR

  Tel.+355 4 2229580 Cel.069 2060991 /

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TIRANA CENTER          

  Rruga Dibres - Rruga Dibres, Pall 58 / shk2 / kati 2/ Ap.10 - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 2231564 /+355 4 2257446 / +355 68 20 44 889 / +355 68 20 18 144

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Klinika dentare, laborator dentar

. Nipt: K31524017G

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  PERLADENT          

  Rruga Muhamet Gjollesha - Perb - 1000  Tirane

  Klinike Dentare - Marka juaj ne stomatologji

  Tel.+355 057123259 /+ 355 67 20 55577 / + 355 6

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  DENT MEDICA          

  Rr. Sami Frasheri, 10 m perpara kreperise Petro Nini -   - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 069 28 82 373

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  XHOLI DENTAL          

  Rruga Kavajes - tek 21 Dhjetori, prapa Poliklinikes Nr. 9, kati II - 1000  Tirane

  KLINIKE DENTARE

  Tel.+355 04 24 25 197 / 067 20 11 537 / 067 20 11 538

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  KLINIKA DENTARE MUSABELLIU          

  Rr. Qemal Stafa, Fusha e Begasve -   - 1000  Tirane

  Klinika dentare, sherbime

  Tel.+355 4 23 40 329 / 067 28 67 582

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia--Klinika Dentare

. Nipt:  

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ELBADENT          

  Rr. Perlat Rexhepi - Nd. 10, Ap. 3, Nr. 5 - 1001  Tirane

  Klinika Dentare "Elbadent", me Dr. Qazim Abdihoxha ( Specialist Ortoped)

  Tel: 04 22 52 025 Cel: 068 25 21 910 / 069 22 15 252

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Klinika dentare, dentist - sherbime

. Nipt: K71626007Q

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  KLINIKA ELBADENT          

  Rr. Perlat Rexhepi - Nd. 10, Ap. 3, Nr. 5 - 1001  Tirane

  Klinika Dentare Elbadent, me Dr. Qazim Abdihoxha ( Specialist Ortoped)

  Tel: 04 22 52 025 Cel: 068 25 21 910 / 069 22 15 252

  Informacion- Fletet e Verdha

  Argumenti: Klinika dentare, dentist - sherbime

. Nipt: K71626007Q

  Kategoria e gjetur  klinika dentare

  | Skeda e kompanise | www | Kontakti | Harta |

  | Lexo komentet | Dergo nje koment |      Gjej Qr Kodin e kompanise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Database Found - 180   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V