web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 Guida e Biznesit
 
Firma - Kompania Te shesesh

     Zgjedhja e formes legale

     Kushtet Fiskale dhe Legale

     Dhoma e tregtise

   Customer Satisfaction

   Rrjeti i Shitjeve

   Shitje te jashtezakonshme dhe

   konvencionale

 

Eksporti Formimi

    Te exportosh jashte vendit

   

   Te Formosh Personelin

Terminologjia e Biznesit Te mbrohesh dhe te sigurohesh

    Terminologjia e biznesit

   

 

    Tutela e te drejtes se autorit

    Sigurime

    Kontribute dhe parashikime

 

Te punesosh

Komunikimi

     Zyra e regjistrimit

     Kontrate pune dhe ligji

     Kontrate Bashkepunimi

   Komunikimi i brendeshem

   Komunikimi me klientet

   Komunikimi me kompanite

 

Te paguash Taksat Te Organizosh

    tatime dhe Taksa mbi te

     ardhura

    Llogarite fiskale

    Praktika Tributare

     Struktura organizative

     Ambjenti i punes

Te Nderpresesh Aktivitetin

Te permirsosh Aktivitetin

 

    Nderprerja e Aktivitetit

   

   Kerkime Tregu

   Sistemi i Cilesise

   Komunikimi i Integruar

   Trajtimi i te dhenave personale

 

Transporti Doganat

   Kompani te Transportit

   Posta e Shpejte

    Taksat Doganore

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

Te tjera Argumenta ne menu
 
  Forma Legale
  Exporti
  Ambjenti
  Te punesosh
  Te Paguash taksat
  Mbyll Aktivitetin
  Te shesesh
  Formimi i personelit
  Te mbrohesh
  Komunikimi
  Te organizosh
  Te permirsosh Aktivitetin
  Transporti
  Doganat
  Terminologjia Biznesit

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V