| Kerko me Emer | Argumentet sipas alfabetit | Regjistrohu | Maps Albania | Njerez |  

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

       

 

 

 
     
     

Guida e Biznesit - Reformat Tatimore

 

 

Tatimpaguesit e Medhenj dhe ata te Tiranes (pa perfshire biznesin e vogel) mund te deklarojne dhe paguajne ne menyre elektronike Tatimin mbi Vleren e Shtuar (TVSH), Tatimin mbi te Ardhurat nga Punesimi (tap), Kontributet e Sigurimeve Shoqerore dhe Shendetesore dhe Deklaraten Vjetore te Tatim Fitimit. Kestet Mujore te Tatim Fitimit nuk jane gjeneruar akoma nga sistemi tatimor. Ju lutem prisni deri ne nje lajmerim te dyte nga ana e administrates tatimore. Keto formulare NUK do ti gjeni as prane degeve tatimore perkatese. Per me teper informacion kliko “Tatimet e mia” ne te majten tuaj.

Per Tatimpaguesit e Tiranes, Dega e Tatimore Tirane do t'ju informoje, nepermjet nje letre, se si mund te realizoni deklarimin elektronik nepermejet internetit. Nese nuk e merrni letren brenda dates 11 Prill, jeni te lutur te paraqiteni prane Deges Tatimore Tirane per te marre informacion.


Per te gjithe tatimpaguesit e rregjistruar prane Degeve te Tatimeve Tirane, Durres, Elbasan, Vlore, Korce, Fier, Lezhe, Shkoder, Berat dhe Lushnje si dhe Tatimpaguesit e rregjistruar deri me date 27 Mars 2008 prane Qendres Kombetare te Rregjistrimit per keto rrethe perfshire tatimpaguesit e TVSH-se dhe tatimpaguesit e Biznesit te Vogel, tashme mundesohet shkarkimi i formulareve te deklarimit dhe pageses se TVSH-se , Tatimit mbi te Ardhurat nga Punesimi dhe Kontributeve te Sigurimeve Shoqeroredhe Shendetesore, duke klikuar Shkarko Deklaratat.

Administrata Tatimore po vazhdon punën në drejtim të reformave afatgjata, që nga riorganizimi i strukturës së saj e deri te pagesat on-line. Këto reforma Administrata Tatimore, i ka kryer me qëllim që të ketë më shumë efikasitet dhe një administrim më të mirë. Në këtë mënyrë, numri i punonjësve të Administratës është reduktuar dhe riskematizuar, për të thjeshtuar procedurat e administrimit dhe të mbledhjes së tatimeve.

Gjithashtu, rol kryesor në këto reforma ka luajtur bashkëpunimi i Administratës Tatimore me projektin "Prag e Sfidës së Mijëvjeçarit për Shqipërinë", ku tatimpaguesve të mëdhenj, i është ofruar deklarimi dhe pagesa "on-line" e detyrimeve tatimore.

Synimi ynë është që në një të ardhme jo të largët të gjithë pagesat me vetëdeklarim të kryhen "on-line" duke iu shmangur burokracive administrative dhe duke reduktuar ndjeshëm kohën e biznesit.

Lufta kundër krimit ekonomik, evazionit fiskal dhe korrupsionit, si sfidat më prioritare të qeverisë, janë edhe sfidat më evidente, me të cilat po përballet çdo ditë Administrata Tatimore. Në funksion të kësaj, i është dhënë prioritet kontrollit të brendshëm, në funksion të luftës ndaj evazionit fiskal.

 

 

   
Forma Legale
Exporti
Ambjenti
Te punesosh
Te Paguash taksat
Mbyll Aktivitetin
Te shesesh
Formimi i personelit
Te mbrohesh
Komunikimi
Te organizosh
Te permirsosh Aktivitetin
Transporti
Doganat
Terminologjia Biznesit

 

 

 
                           
  Te tjera sherbime
  Fletet e Verdha webmail
  Guidat e Qytetarit
  Guidat e Biznesit
  Hotelet te Fletet e Verdha
  Partners e co
  World Directories office
  Trademark Albania
 

 

 

 

 

 

  Tools & download
 Flete te Verdha Video
 Flete te Verdha Mobile
 Flete Te Verdha Shendeti
 Flete te Verdha.mobi
 Puna ime me fleteteverdha
 Booking Hotels
 Vizual Websites

Kerko me Nipt

  Kerko me emer

  Kerko produkte

  Kerko me alfabet argumente

  Kujt i perket ky domain ?

  Registred Trademark Albania

  Flete te Bardha

  News

  Fletet e Verdha lokale - shiko lokalitetet Shqiptare

 tirana •• berati •• durresi •• elbasani •• fier •• gjirokaster •• korce

 shkoder  •• sarande •• vlore •• pogradec •• kavaje •• lushnje

 Fletet e Bardha  |  Flit TV

 

  Flete te Verdha : ARGUMENTET me te klikuara

Hotelet e Restorantet •• Agjensite e Udhetimeve •• Real Estate ••  Universitetet •• Shkollat Private •• Ndertimi •• Mobilje •• Transporti •• Agjensite e  Publiciteti

Network Flete Te Verdha :  Fletet e Verdha •• Fletet e Verdha shqip •• Fletet e Verdha english •• Fletet e Verdha Italian •• Fletet e Verdha Espanol   Fletet e Verdha Deutch
  Fletet e Verdha French •• Fletet e Verdha Us •• Fletet e Verdha Cn ••  Fletet e Verdha asia •• Albanian Yellowpages  Albanian Yellow Pages
 

Fletet e Bardha •• Albanian White Pages •• Albanian Telephonebook •• Albanian Superpages •• Maxidisk Group •• Balkan Yellow Pages

 

Yellow Pages Albania •• Albania Map

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.

Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera  , Safari

 

   Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V