web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 Guida e Biznesit - Transporti
 

Transporti civil Ajror

 Aeroporti kryesor eshte aeroporti Nene Tereza.

Aeroporti i dytë ndërkombëtar, i Kukësit

Qafa e Morinit-Kukës, me një Grant nga Qeveria e Emirateve të bashkuara Arabe  Ndërtimi i këtij Aeroporti  financohet me një grant prej 15 milionë dollarësh nga Qeveria e Emirateve të Bashkuara Arabe. 

 

Ligji i Aviacionit Civil pdf

 

 

Transporti hekurudhor

Drejtoria e Transportit Hekurudhor është në përbërje të strukturës organizative të Drejtorise së Përgjithshme të Transportit Tokesor në Ministrinë e Transportit dhe Telekomunikacionit.

 

        Rregullorja e ministrise se transportit

 

Transporti detar legjislacioni

-Ngritja e Autoritetit Detar Shqiptar

-Ngritja e Regjistrit të Anijeve Shqiptare

-Ngritja e Regjistrit të Detarëve Shqiptar

-Krijimi i Zonave të Lira Portuale

-Zhvillimi i Turizmit Detar

-Miratimi i Kodit Detar të Republikës së Shqipërisë

-Hartimi dhe miratimi i Ligjit mbi Kapiteneritë e Porteve

-Hartimi dhe miratimi i Rregulloreve të Porteve( Rregullorja e

-operimit në Port, rregullorja e Sigurisë Navigacionale, etj)

-Përgatitja e Ligjit për Autoritetin Portual

-Përgatitja e Ligjit për Hapësirën detare Shqiptare

-Përgatitja e Urdhëresës për krijimin e Marinave Detare

 

Konventat me te rendesishme ne transportin detar

-Konventa e Ligjit të Detit, Montego Bay 1982

-Miratimi i Konventës së Vijës së Ngarkesës                                       

-Miratimi i Konventës së Tonazhit të Anijeve                                 

-Miratimi i Konventës së Kërkim Shpëtimit në Det (SAR)

-Miratimi i Konventës IMS    

-Konventa e Dokumentacionit në Porte  

-Konventa e Parandalimit të Përplasjeve në Det

-Miratimi i Konventës SOLAS

-Miratimi i Konventës mbi Arrestimin e Anijeve                     

 

Posta Shqiptare

Administrata eshte themeluar ne 04/12/ 1912 dhe ne vitin 1922 eshte bere antare e postes Boterore.Zotron nje rrjet kombetar prej 535 qendrash.Ne shkurt te vitit 1999 u kthye ne nje shoqeri anonime me emrin Albaposta dhe me kapital shteteror 100%.

 

Posta e Shpejte  ( Korriere exprese)

Shqiperia ka shume sherbime poste te shpejte.Per me shume informacion kerko ne kategorine posta e shpejte.

 

Linke Relative

 

Civil Air Transport
The main airport is Airport Mother Teresa .
The second international airport , Kukes .
Kukes - Morine neck , with a grant from the Government of the United Arab Emirates Building of this airport is funded by a $ 15 million grant from the Government of the United Arab Emirates .

Civil Aviation Law pdf


rail transport
Railway Transport Directorate is part of the organizational structure of the Directorate General of Inland Transport in the Ministry of Transport and Communications.

        
Regulation of Ministry of Transport

Maritime transport legislation
- Establishment of the Albanian Naval
-Establishment of Albanian Ships Registry
-Establishment of the Albanian Naval Registry
- Creating Free Port Zone
- Development of Maritime Tourism
- Approval of the Maritime Code of the Republic of Albania
Drafting and adoption of the Law on the Harbor Masters
Drafting and approval of the Port Regulations ( Regulation
Port - operation , navigational safety regulations , etc. )
- Prepare for the Port Authority Law
- Preparation of the Law on Albanian maritime space
- Preparation of Direction for creating Marina Marine

The most important conventions on maritime transport
- Convention on the Law of the Sea , Montego Bay 1982
- Approval of the Load Line Convention
- Approval of Ship Tonnage Convention
- Adoption of the Convention on Sea Search and Rescue ( SAR )
The adoption of IMS - Convention
- Documentation Convention Ports
- Convention for the Prevention of Collisions at Sea
- Approval of the SOLAS Convention
- Adoption of the Convention on Arrest of Ships

Albanian Post
Administration was established in 04 / 12/1912 and in 1922 was made a member of a national network Mail Boterore.Zotron of 535 qendrash.Ne February 1999 became a joint stock company with the name Albaposta and 100 % state owned .

Quick Post ( Corriere Express )
Albania has a long service positions to shpejte.Per more information search category quick post .

 

Albaposta

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

Te tjera Argumenta ne menu
 
  Forma Legale
  Exporti
  Ambjenti
  Te punesosh
  Te Paguash taksat
  Mbyll Aktivitetin
  Te shesesh
  Formimi i personelit
  Te mbrohesh
  Komunikimi
  Te organizosh
  Te permirsosh Aktivitetin
  Transporti
  Doganat
  Terminologjia Biznesit

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V