web site statistics software

 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

                         Kerko me emer             

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 Guida e Qytetarit
 

 

Te lindesh

     Lindja ,

     Denoncimi i lindjes

     Certifikata te Lindjes

Shendet e Mireqenje

   Asistence Mjeksore

   Asistence per Invalidet

 

Te Spostohesh ne Qytet

   Patenta dhe Leja e Qarkullimit

   Sigurimet

   Pasaporta dhe Leter njoftimi

Te Studjosh

    Studimi i Detyruar

    Formimi i Metejshem

Te udhetosh

   Patenta dhe Leja e Qarkullimit

   Sigurimet

   Pasaporta dhe Leter njoftimi

 

Te banosh

    Qera dhe Blerje

    Agjensite Imobiliare

    Koncensione Ndertimi

    Ndryshoj vendbanimin

Sport

     Te praktikosh Sport

Te paguash taksat

    Te paguash Faturat

    Praktika Tributare

    Detyrime fiskale imobiliare

 

Te drejta e Detyrime

   E Drejta e Informacionit

   Tutela e Konsumatorit

Te rritesh

    Votimi

    E drejta Civile

 

Te Kursesh

     Kursimi dhe Trashegimia

Te Punosh

    Libreza e Punes

    Kujt ti drejtohesh per pune

    Kontrate Punesimi

    Certifikata Profesionale

 

Te Plakesh

   Sherbime per te moshuar

   Insiativa per te moshuarit

  

 

Certifikata Ime

   Autocertifikate

   Kur mund te besh Autocertifikate

 

| Fletet e Verdha te Kosoves | Fletet e Verdha | Faqet e Verdha | Marka dhe Patenta |Webstore|

birth
     
Middle child ,
     
Denunciation of birth
     
Birth Certificates
Health and Welfare
   
Medical assistance
   
Disability Allowance

Be placed in the City
   
Patents and Circulation Permit
   
insurance
   
Passport and Identity card
Studying
    
Study of Forced
    
Formation of further
Travelling
   
Patents and Circulation Permit
   
insurance
   
Passport and Identity card

to live
    
Rental and Purchase
    
Real Estate agencies
    
Building concessions
    
change residence
sport
     
Practicing Sports
To pay taxes
    
To pay Bills
    
practice trials
    
Estate tax liabilities

Rights and Obligations
   
Right to Information
   
Protection of Consumer
to grow
    
voting
    
Civil Right

courses
     
Conservation and heritage
Working
    
Work booklet
    
Who do you turn to for work
    
Employment contract
    
Professional Certificate

the Plaka
   
Services for the elderly
   
Policy initiatives for the elderly
   

My Certificate
   
autocertificazione
   
When you can do self-certification
Te tjera Argumenta ne menu
 
  Te lindesh
  Te Studjosh
  Te banosh
  Sport
  Te rritesh
  Te Punosh
  Te Spostohesh
  Shendet dhe Mireqenje
  Te udhetosh
  Te paguash taksat
  Te drejta e Detyrime
   Te Kursesh
  Certifikata Ime
  Te Plakesh
   

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V