Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Produkte      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

Gjej drejtimin

  ACIBADEM        

 Rruga Muhamet Gjollesha - Prane shkolles Sabaudin Gabrani - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

.Numer NIPT:  

 Kategoria e gjetur  klinika mjeksore

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  04 4 505424 /069 2266525 / 067 2108906  

  ACIBADEM   

  Rruga Muhamet Gjollesha - Prane shkolles Sabaudin Gabrani - 1000  Tirane

  04 4 505424 /069 2266525 / 067 2108906

  Klinike mmjeksore, Klinike dhe spital, - Qendra ne Stamboll 0090 216 544 4664

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

 

 
Harta e kompanise :     
 

 ACIBADEM

 Mjeksia-Estetika-Sporti


.

Harta e kompanise


 Acıbadem është ofruesi më i vlerësuar i shërbimeve shëndetësore private në Turqi që prej vitit 1991. Ne ofrojmë shërbime diagnostikuese dhe trajtuese gjithëpërfshirëse duke punësuar profesionistë të kujdesit shëndetësor të një niveli të lartë, teknologjinë mjekësore të fjalës së fundit, infrastrukturë moderne dhe standarde shëndetësore të akredituara nga JCI. Ne shërbejmë me 16 spitale të përgjithshëm me të gjitha shërbimet mjekësore dhe 11 qendra shëndetësore. Me një ekip prej 2.200 mjekësh, 3.500 infermierësh dhe 6.500 staf mbështetës.Acıbadem është aktualisht një rrjet shërbimesh shëndetësore i integruar i cili përveç shërbimeve spitalore përfshin : Acıbadem Menaxhim Projektesh i cili projekton, ndërton dhe pajis me aparatura projektet spitalore në Turqi dhe jashtë saj. Sigurimet Acıbadem ofrojnë sigurime shëndetësore, sigurime për jetën dhe shërbime TPA. Acıbadem Mobile ofron shërbime mjekësore në rrugë, në shtëpi, në zyra, në qendra të largëta industriale si dhe evakuime konvencionale emergjente, ambulancë dhe shërbimet e tele-mjekësisë. A-Plus ofron shërbime lehtësuese menaxhimi si furnizim ushqimor, shërbime pastrimi dhe shërbime lavanterie për spitale të gjitha përmasave. Acıbadem Labs ofron një spektrum të gjerë të shërbimeve laboratorike ku përfshihen gjenetika, patologjia, qelizat staminale dhe banka e gjakut kordonial. Së fundi Universiteti Acıbadem i dedikuar në përçimin e eksperiencës të akumuluar ne sektorin mjekësor në trajnimin dhe edukimin e gjeneratës së ardhme të profesionistëve të mjekësisë përmes fakultetit të mjekësisë dhe infermierisë dhe shkollës administrative.Acıbadem është një qendër reference për shumë trajtime komplekse që kërkojnë teknologji të avancuar dhe eksperiencë. Ne kemi 5 qendra për trajtimin e Kancerit (kirurgji, radioterapi, kimioterapi), 10 qendra për kujdesin e Zemrës (kardiologji dhe kardiokirurgji për fëmijë dhe të rritur), 9 qendra të Infertilitetit (IVF), 5 qendra të Transplantimit (të mëlçisë, veshkave dhe palcës së kockës), 3 qendra për shtyllën kurrizore dhe artikulacionet, 1 qendër të mjekësisë sportive, 6 qendra të mjekësisë Nukleare dhe 3 qendra të Kirurgjisë Robotike të cilat janë qendra referimi brenda dhe jashtë vendit me aparatura të teknologjisë së fundit dhe mjekë me eksperiencë të gjatë.


.
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V