Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Produkte      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

Gjej drejtimin

  EUROLAB        

 Rr. Kongresi I Manastirit, prane Institutit Mjeksor Ligjor -   - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Mjeksia-Estetika e Sporti

.Numer NIPT: K42009004D

 Kategoria e gjetur  klinika mjeksore

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel.+355 04 23 79 942  

  EUROLAB   

  Rr. Kongresi I Manastirit, prane Institutit Mjeksor Ligjor -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 04 23 79 942

  Klinike mjeksore e analizash

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

 

 
Harta e kompanise :     
 

 EUROLAB

 Mjeksia-Estetika e Sporti


.

Harta e kompanise


 Drejtuesi teknik i ketij laboratori eshte njeheresh dhe Pedagog i Fakultetit te Mjeksise prej 30 vitesh si dhe mjek me specializime brenda dhe jashte vendit ne fushen e laboratorit klinik, imunologjik, bio – kimik e hormonal. Po ashtu laboratori ka te akredituar dhe bashkepunon me specialist te kualifikuar me tituj dhe grada ne fushen e hematologjise klinike, rematologjise, otorinoloringologjise, kardiologjise, endokrinologjise, infeksioniste etj. Laboratori eshte nga te rrallet njeheresh dhe ne pronesi te mjekut specialist te fushes se laboratorise sipas standarteve kombetare dhe eshte ne proces akredimitimi. Laboratori eshte i pajisur me aparatura te prodhimeve te viteve te fundit te firmave me serioze europiane te certifikuara nga komisione teknike te Komunitetit Europian dhe eshte ne proces rinovimi te vazhdueshem te teknologjise. Cmimet e analizuara ne kete laborator jane konkuruese ne tregun e laboratoreve.


.
 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V