Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Produkte      Qyteti       

 

| Fletet e Verdha | Kerko me emer | Kerko produkte |

 
 
 
 
Kompani te ndara ne baze te yjeve ne kategori

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

Gjej drejtimin

  MARIE STOPES ALBANIA        

 Rr. Tefta Tashko Koco, Nr.10 -   - 1000       Tirane    

 Informazione- Fletet e Verdha - ( Rruga = Via )

 Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

.Numer NIPT: K31610185B

 Kategoria e gjetur  klinika mjeksore, laborator gjinekologjik, klinika gjinekologjike,maternitet

 

   | Skeda e Kompanise | www  |

    Harta Interaktive

 
  Tel.+355 4 2241018  

  MARIE STOPES ALBANIA   

  Rr. Tefta Tashko Koco, Nr.10 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2241018

  Klinike mjeksore gjinekologjike.Partner of Marie St

  Informazione- Fletet e Verdha

. Qr Code korespondon me emrin e kompanise


 

 

 
Harta e kompanise :     
 

 MARIE STOPES ALBANIA

 Mjeksia-Estetika-Sporti


MARIE STOPES ALBANIA

 Sherbime konsulence financiare dhe juridike

MARIE STOPES ALBANIA

 Sherbime konsulence financiare dhe juridike

Harta e kompanise


 Marie Stopes Albania, ndodhet ne rrugen Tefta Tashko, Nr. 10, dhe ofron sherbime te ndryshme gjinekologjike. Per me shume informacion mund te vizitoni web tone www.mariestopesalbania.com konsulence konsulence


 
 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V