web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 
.
 

   DR PENDL AND DR.PISWANGER SHPK     

  Rruga Dibres - Rruga Dibres, kompleksi Halili - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 4 2236325

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Sherbime per Business

. Nm.Vat: K31610206F

  Category: Sherbime per Business

 Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat :K31610206F

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  DR PENDL AND DR.PISWANGER SHPK     

 

  Rruga Dibres - Rruga Dibres, kompleksi Halili - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 4 2236325

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat :K31610206F

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  D AND D     

 

  Bulevardi Bajram Curri - ETC - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 4 2253578 / 04 2247988

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ENERGIE AND INDUSTRIE SERVICE     

 

  Rruga Ymer Kurti - 8 - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 68 3070726

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat :K81418045G

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  LA SPERANZA     

 

  Rruga Mine Peza - 2 - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 4 2239558 / Fax.04 2256227

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat :K31624078N

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALB SERVIS     

 

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajes GKAM - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 4 4500506

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  DM CONSULTING SERVICES ALBANIA     

 

  Rruga ismail qemali - Rruga Ismail Qemali, 34 - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 4 2221199

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat :K71821013S

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ANDE-LM     

 

  Rruga Kavajes - Rruga e Kavajes, 116, - 1000  Tirane

  Tel./Fax.+355 4 222 9724 / 04 2259564

  Agjenci Sherbimesh-Punesim, Studim, Certifikim ISO

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  PEDERSEN AND PARTNERS     

 

  Rruga Elbasanit - Rruga Elbasanit, 2 - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 4 2377114 / Fax.04 2379455

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat :K72411006V

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  PJETRA AND LORNI AGENCY     

 

  P.BOX 8364 -   - 1000  Tirane

  Tel./Fax + 355 69 2048886

  Agjensi Pune - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Sherbime per Business

  Search in Albania : agjensi pune, agjensi punesimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

.
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V