web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 170   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|     

 

   ELECTROMAGIC MIELE     

  Sheshi Wilson, Pallati Sigma -   - 1000  Tirane

  Tel / Fax: +355 4 22 23 497

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Elektroteknika-Elektroshtepiake

. Nm.Vat: K41426038N

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

 Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat :K41426038N

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  ELECTROMAGIC MIELE     

 

  Sheshi Wilson, Pallati Sigma -   - 1000  Tirane

  Tel / Fax: +355 4 22 23 497

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat :K41426038N

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  REXHINA shpk     

 

  Rruga Muhamet Gjollesha -   - 1000  Tirane

  Tel 067 2031155 / 067 2031156

  ELEKTROSHTEPIAKE - Te gjitha prodhime te fabrikave

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat :J62223004L

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALFA SHPK     

 

  Rruga Sulejman Delvina -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 341904 / 069 2092571

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ELEKTROLUX     

 

  Rruga Pjeter Bogdani - 7/1 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2261450 Fax+355 4 2270448

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  KENWOOD     

 

  Rruga Dibres - Rruga Dibres, para medresese - 1000  Tirane

  Tel.+355 0692076328

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SHTEPIA SHQIPTARE     

 

  Rruga Aqif Pasha -   - 3000  Elbasan

  Tel.+355 54 2 52029

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SMEG     

 

  Bulevardi Bajram Curri - ,pallatet Agimi - 1000  Tirane

  Tel. +355 4 2223332 Mob : 0692020788

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ELECTROMAGIC MIELE     

 

  Shtepia e Lux-it Autostrada TR - DR, perballe City Park -   - 1000  Tirane

  Tel / Fax: +355 4 22 23 497

  ELEKTROSHTEPIAKE - SHITJA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : elektroshtepiake   | Vat :K41426038N

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBIOLA.SH     

 

  Tel.+355 68 2055864 / 069 2055864 -   - 1000  Tirane

  Tirane

   

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika-Elektroshtepiake

  Search in Albania : servis elektroshtepiake   | Vat :K47129705F

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 170   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|     

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V