web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 50   Page |1|2|3|4|                

 

   AGRO BLEND     

  Vore, Mucaj -   - 1000  Tirane

  Tel +355 4 2354370

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Bujqesia - Zooteknika

. Nm.Vat: J61918010D

  Category: Bujqesia - Zooteknika

 Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat :J61918010D

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  AGRO BLEND     

 

  Vore, Mucaj -   - 1000  Tirane

  Tel +355 4 2354370

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat :J61918010D

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBTRADEX     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 692058626

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ELVIS PULARI     

 

  Dobrac -   - 4000  Shkoder

  Tel +355 4 362281/362281

  Pulari - Rritja e Pulave dhe Prodhimi i Vezeve

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  A.D.C. SH.A     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 25510

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  XHULIA     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  682060123

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ARIS FRUCHT     

 

  Rruga Vllazan Huta - 29 - 1000  Tirane

  Tel +355 4 2362281/04 2 362281

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  INIADHE TREG     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 28950

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  AGROHELP SA     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 6820 27019

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  LI BO     

 

  Bardhok Biba,129 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 693049419

  FRUTA DHE PERIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Bujqesia - Zooteknika

  Search in Albania : ferma bujqesore   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 50   Page 

|1|2|3|4|                

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V