Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Category      City       

 

| Fletet e Verdha | Search by name | Search from categories |

 
 
 
 
Companies classified under the stars in the category

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
  Search from the city
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
You have search :     
 
 

Database Found - 500   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

 

  HOTEL ANI   Advertising     

 

  Rr.Taulantia -   - 2000  Durres

  Tel.+355 52 2 24228 Fax.+355 52 2 30478

  Albanian Hotels

  Informacion- Fletet e Verdha

. Nm.Vat:  

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

 Search in Albania : agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

         

     

         

 

  HOTEL ANI          

  Rr.Taulantia -   - 2000  Durres

  Albanian Hotels

  Tel.+355 52 2 24228 Fax.+355 52 2 30478

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  BEILAED          

  Durres -   - 2000  Durres

  Albanian Hotels

  Tel.+355 52 2 60429

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  VILA TAFAJ          

  Rruga Mine Peza -   - 1000  Tirane

  Hotel - Bar - Restorant, Hotel,bar-kafe, Veprimtari ne fushen e menaxhimit dhe administrimit te hoteleve

  Tel/Fax 355 4 222 75 81 / 355 4 223 59 56

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALI BABA          

  Lagja nr 1. Rr. Taulantia -   - 2000  Durres

  Albanian Hotels

  Tel.+355 522 32 169 / 0682026502

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL CALIFORNIA          

  Rruga Mihal Duri -   - 1000  Tirane

  Hotel me tre yje; A three star hotel; Bar-Restaurant

  Tel.+355 4 2253191/2232228

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL AKROPOLI          

  Gjuzaj, Perroi i Agait Golem, 100m nga Superstrada Durres - Kavaje, 1km nga Shkembi i Kavajes -   - 2000  Durres

  Hotel offers comfortable double and single rooms wi

  Tel.+355 52 262300 Fax.+355 578 62143

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL VICTORIA          

  Rr. Dibres, Nd. 331, H. 1 -   - 1000  Tirane

  Tendenca e “gjigandizmit”, per fatin e te gjitheve, nuk e ka tunduar ideatorin e ndertimit te ketij Hoteli dhe na ka ofruar nje “shtepi” me permasa njerezore, “te vogel”, “te ngrohte”, te thjeshte dhe te rehatshme

  Tel.Rr. Dibres, Nd. 331, H. 1 Tirana Albania Tel.+ 355 42 361 591 / 042 361 591

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL COMFORT          

  Rruga Asim Vokshi -   - 1000  Tirane

  Hotel Comfort is very popular, spacious and comfort

  Tel.+355 4 2233272

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HOTEL DAFINA          

  Rruga Bardhok Biba -   - 1000  Tirane

  Comfort - Elegance - High Class Accommodation

  Tel.+355 4 2307777

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat::  

  Category  agriturizem, hotele, agriturizem, agriturizmi, agriturizme

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Database Found - 500   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19|20|

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V