Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Category      City       

 

| Fletet e Verdha | Search by name | Search from categories |

 
 
 
 
Companies classified under the stars in the category

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
  Search from the city
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
You have search :     
 
 

Database Found - 150   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|       

 

 

  MARIE STOPES ALBANIA   Advertising     

 

  Rr. Tefta Tashko Koco, Nr.10 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2241018

  Klinike mjeksore gjinekologjike.Partner of Marie St

  Informacion- Fletet e Verdha

. Nm.Vat: K31610185B

  Category: Mjeksia-Estetika-Sporti

 Search in Albania : klinika mjeksore, laborator gjinekologjik, klinika gjinekologjike,maternitet   | Vat :K31610185B

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

         

     

         

 

  MARIE STOPES ALBANIA          

  Rr. Tefta Tashko Koco, Nr.10 -   - 1000  Tirane

  Klinike mjeksore gjinekologjike.Partner of Marie St

  Tel.+355 4 2241018

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat:: K31610185B

  Category  klinika mjeksore, laborator gjinekologjik, klinika gjinekologjike,maternitet

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  SPITALI EUROPIAN          

  Superstrada Tirane Durres Km 7 -   - 1000  Tirane

  Klinike kirurgjike,mjeksore,analizash, spital

  Cel : +355 69 20 80320 / 069 40 56150

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat:: K41824026P

  Category  klinika mjeksore

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  BIO REKA          

  Durres -   - 2000  Durres

  Klinike mjeksore

  Tel.+355 52 2 26282 Fax.+355 52 2 26262

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat::  

  Category  klinika mjeksore

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ANA DIAGNOSTIC CENTER          

  Rruga Mihal Duri - 32 - 1000  Tirane

  Laborator Klinik Biokimik Imunologjik Hormonal

  Tel : +355 4 2227542 Tel / Fax : +355 4 222779

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat::  

  Category  klinika mjeksore

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  IMAZHERIA GOLLOSHI          

  Bulevardi Bajram Curri - P.21 - 1000  Tirane

  Klinike mjeksore

  Tel.+355 4 2230127 Mob.068 23 131 95

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat::  

  Category  klinika mjeksore

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  LASER WAY          

  Rruga Ismail Qemali - kati I, prane Piceri Era - 1000  Tirane

  Trapiannti i flokeve, zgjidhja e vetme per zevendes

  Tel.+355 4 22 70 204 Mob. 068 20 81 816

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat:: K61717028S

  Category  klinika mjeksore

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Klinika e Kirurgjise plastike Euromedica          

  Blv. Gjergj Fishta, kulla 4, Ap.10 - Prane ish Ekspozites Shqiperia Sot - 1000  Tirane

  www.klinikaeuromedica.com - Email:info@klinikaeuromedica.com

  Tel 04 2259992/mob 0682042555/ 0695735422

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Klinika Mjeksore

. Nm.Vat:: K51628003P

  Category  klinika mjeksore

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  Iakentro Tirana          

  Bulevardi Zogu I - prane maternitetit stacioni I trenit - 1000  Tirane

  Klinike mjeksore

  Tel.+355 4 2419143 Mob.068 20 51 665 /0692920981

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat::  

  Category  klinika mjeksore, gjinekologjike, gjinekologjia,maternitet

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ACIBADEM          

  Rruga Muhamet Gjollesha - Prane shkolles Sabaudin Gabrani - 1000  Tirane

  Klinike mmjeksore, Klinike dhe spital, - Qendra ne Stamboll 0090 216 544 4664

  04 4 505424 /069 2266525 / 067 2108906

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Mjeksia-Estetika-Sporti

. Nm.Vat::  

  Category  klinika mjeksore

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Database Found - 150   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|       

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V