Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Category      City       

 

| Fletet e Verdha | Search by name | Search from categories |

 
 
 
 
Companies classified under the stars in the category

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
  Search from the city
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
You have search :     
 
 

Database Found - 110   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|          

 

 

  KOPSHTI PAPERINO   Advertising     

 

  Rruga Hoxha Tasim - Rruga Hoxha Tasim, 56 - 1000  Tirane

  Tel.+355 69 2090985

  Kopshte private jo publike

  Informacion- Fletet e Verdha

. Nm.Vat:  

  Category: Shkolla, Kurse ,Konsulenca-Shoqata

 Search in Albania : kopshte private   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

         

     

         

 

  KOPSHTI PAPERINO          

  Rruga Hoxha Tasim - Rruga Hoxha Tasim, 56 - 1000  Tirane

  Kopshte private jo publike

  Tel.+355 69 2090985

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Shkolla, Kurse ,Konsulenca-Shoqata

. Nm.Vat::  

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TOPOLINO          

  Rruga Herman Gmeider -   - 1000  Tirane

  Kopshte private jo publike

  04 2468397 / 0692036444

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Shkolla, Kurse ,Konsulenca-Shoqata

. Nm.Vat:: K31526005Q

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  PRINCI I VOGEL          

  Rruga Ramiz Shijaku - 23 - 1000  Tirane

  Kopshte private jo publike

  Tel.+355 4 224868 Cel.069 21 41845

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Kopshte private

. Nm.Vat:: K61808005H

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  PRINCI I LUMTUR          

  Rr. Sadik Petrela, P. Darling prane Brrylit -   - 1000  Tirane

  Kopshte private jo publike

  Tel.+355 4 23 60 040 / 068 20 66 120

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Shkolla, Kurse ,Konsulenca-Shoqata

. Nm.Vat:: K72107005H

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  CICERIMAT          

  Rruga Kavajes - Prane Klubit - 1000  Tirane

  Kopshte private jo publike

  Tel.+355 4 2225617

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Shkolla, Kurse ,Konsulenca-Shoqata

. Nm.Vat::  

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  TWEETY          

  Rruga Myslym Shyri -   - 1000  Tirane

  Kopshte private jo publike

  Tel.+355 4 2258182

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Shkolla, Kurse ,Konsulenca-Shoqata

. Nm.Vat::  

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  KOPSHTI DRITA E SYRIT          

  Rruga Bilal Golemi -   - 1000  Tirane

  kopshte private

  0692734552

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: kopshte private

. Nm.Vat::  

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  7 XHUXHAT          

  Rruga Komuna Parisit - perballe Universitetit New York - 1000  Tirane

  kopshte private

  0692043474

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: kopshte private

. Nm.Vat::  

  Category  kopshte private

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Database Found - 110   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|          

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V