web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 30   Page |1|2|3|                 

 

   HIMARA CAR RENTALS     

  Himare -   - 9400  Vlore

  Tel.+355 67 2136579 / +355672136578

  Firma Ymeri me qender Fiskale ne Vlore , Tashme ka

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat:  

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

 Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  HIMARA CAR RENTALS     

 

  Himare -   - 9400  Vlore

  Tel.+355 67 2136579 / +355672136578

  Firma Ymeri me qender Fiskale ne Vlore , Tashme ka

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  FIERI CAR RENTALS     

 

  Tek Rrethi i Sharrese -   - 9300  Fier

  Tel.+355 67 2136579 / +355672136578

  MAKINA ME QERA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  MERIDIANA     

 

  Bulevardi Zhan D’Ark -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2258010 / 2258011 Fax.355 4 2258011/0

  TRAVEL & TOURS AGENCY

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  DURRES CAR RENTALS     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 67 2136579 / +355672136578

  Firma Ymeri me qender Fiskale ne Vlore , Tashme ka

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  BALLSHI CAR RENTALS     

 

  Ballsh -   - 9300  Ballsh

  Tel.+355 67 2136579 / +355672136578

  Firma Ymeri me qender Fiskale ne Vlore , Tashme ka

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ODISEA TRAVEL AND TOURS     

 

  Bulevardi Bajram Curri - Pall. Agimi - 1000  Tirane

  Tel/Fax. +355 4 2278077 / 04 2278079

  TRAVEL & TOURS, Transport pasagjeresh brenda dhe jashte vendit.Agjenci transporti pasagjeresh,biletash udhetimi te cdo lloji

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  SPEEDECO     

 

  Rruga Vaso Pasha - 9 - 1000  Tirane

  Tel./ Fax.+355 4 2272130 / Cel.+355 672012803

  TRAVEL & TOURS

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat :K91712008F

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBARENT     

 

  Rruga Ismail Qemali - Rruga Ismail Qemali, pallati - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2267660 Cel. 068 2042211

  MAKINA ME QERA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat :K92108006A

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  EUROPCAR     

 

  Rruga Durresit - Rruga Durresit,61 - 1000  Tirane

  Tel./Fax.+355 4 22278888/2246192

  You rent more than just a car!

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : makina me qera   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 30   Page 

|1|2|3|                 

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V