web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 40   Page |1|2|3|4|                

 

   FALCO     

  Rruga Dibres - Rruga Dibres,5 - 1000  Tirane

  Tel:+355 4 2271048 Mob.0682038530

  Restorante - Sherbime, Piceri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Hotele,Restorante,Turizem

. Nm.Vat:  

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

 Search in Albania : piceri   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  FALCO     

 

  Rruga Dibres - Rruga Dibres,5 - 1000  Tirane

  Tel:+355 4 2271048 Mob.0682038530

  Restorante - Sherbime, Piceri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : piceri   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALI FERRA     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 (0)68 2026502

  Restorante - Sherbime

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : piceri   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  PIZZA TANI     

 

  Bulevardi Gjergj Fishta,perbal -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2266 468 / 04 2370 383

  Restorante - Sherbime, Piceri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : piceri   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  PIZZA TIME     

 

  Rruga Brigada VIII - pas Kin - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2262929

  Restorante - Sherbime, Piceri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Hotele,Restorante,Turizem

  Search in Albania : piceri   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  Luljeta Gjymenga     

 

  Lagjja 14,rruga Tirana,ndertese 3 kateshe,kati i pare -   - 2000  Durres

  Tel.+355 682274058

  Riparime zdrukthtarie, zdrukthtari

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Riparime dhe sherbime ne fushen e mobilerise

  Search in Albania : Riparime tapicerie, marangoz, zdrukthtar   | Vat :L01809505O

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ILIRJAN TOSKA     

 

  Rruga Qemal Stafa - Godine nje kateshe Perballe Piceri Gloria - 1000  Tirane

  0692977244

  Riparime tapicerie

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Riparime dhe sherbime ne fushen e mobilerise

  Search in Albania : Riparime tapicerie, marangoz, zdrukthtar   | Vat :L01814016B

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  Arsen Idrizi     

 

  Fshati Gostime,prane zyrave te komunes, tek kryqezimi i rrugeve Mollas-Gjyral -   -    Elbasan

  Tel. 0683890997

  Riparime zdrukthtarie, zdrukthtari

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Riparime dhe sherbime ne fushen e mobilerise

  Search in Albania : Riparime tapicerie, marangoz, zdrukthtar   | Vat :L03028203J

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  Ismet Liçi     

 

  Rruga Shefqet Kuka - banese private nr.166 - 1000  Tirane

  Tel. 0682151863

  Riparime zdrukthtarie, zdrukthtari

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Riparime dhe sherbime ne fushen e mobilerise

  Search in Albania : Riparime tapicerie, marangoz, zdrukthtar   | Vat :L01905025E

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  Enea Gjergjova     

 

  Lagjja Kongresi,godine 1 kateshe,100m prane Tregut fruta-perimeve -   -    Lushnje

  035220277

  Riparime zdrukthtarie, zdrukthtari

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Riparime dhe sherbime ne fushen e mobilerise

  Search in Albania : Riparime tapicerie, marangoz, zdrukthtar   | Vat :L04503402U

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 40   Page 

|1|2|3|4|                

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V