web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 
.
 

   PEPSI ALBANIA     

  Bulevardi Deshmoret e Kombit - Qnk - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2230901 / 355 4 2241962

  Pije Alkolike me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Pije - Ushqime

. Nm.Vat:  

  Category: Pije - Ushqime

 Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  PEPSI ALBANIA     

 

  Bulevardi Deshmoret e Kombit - Qnk - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2230901 / 355 4 2241962

  Pije Alkolike me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  DUNMORE TRADE     

 

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajes Ish Kombinat - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2246432/ 355 4 2246433

  Pije Alkolike me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  YLDON SHPK ( BULLIT)     

 

  Rruga Qemal Stafa - 38/2 - 1000  Tirane

  Tel.+355 04 2374932 / 04 2374931

  Pije Alkolike me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALBA EUREKA     

 

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajes Prane birra - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2229621 / 355 4 2226067

  Prodhimi dhe shitja e Veres

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  COCA COLA BOTTLING ALBANIA     

 

  Autostrada Tirane Durres - Km.5 - 1000  Tirane

  Tel.+355 48 200431 / 048 200432 / 048 200433

  Prodhimi dhe shitja e Veres

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  PEPSI ALBANIA DISTRIBUCIONI     

 

  Autostrada Tirane Durres - Km 4 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2230901 / 355 4 2241962

  Pije Alkolike me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  BASHA COMPANY     

 

  Laprake - Kompleksi Gintash - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2241737

  USHQIME - PIJE - SHERBIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat :J62903664K

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  DARIO     

 

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajes - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2234306 / 355 4 2266892

  Pije Alkolike me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  TEA     

 

  Rruga Kavajes - Rruga Kavajes Ish Misto Ma - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2250606

  Pije Alkolike me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Pije - Ushqime

  Search in Albania : pije freskuese   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

.
 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V