web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 200   Page |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

   DEGERT AUTO     

  Rruga Durresit - Rruga Durresit Laprake - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2270469 Mob.0682369070

  LUBRIFIKANTE DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

. Nm.Vat:  

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

 Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  DEGERT AUTO     

 

  Rruga Durresit - Rruga Durresit Laprake - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2270469 Mob.0682369070

  LUBRIFIKANTE DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

  Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  FMT SERVOMATIK     

 

  Autostrada Tirane Durres - km 2, Mezez - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2407475 Cel. +355 692064458 / 672064458

  GJENERATORE - SHITJA DHE RIPARIME

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika dhe Elektronika

  Search in Albania : gjeneratore, elektrike, mobilje, pjese kembimi industriale   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  JAPAN SERVIS     

 

  Rruga Jordan Misja - Rruga Jordan Misja, 75 - 1000  Tirane

  Tel.355 4 2247 343 Mob.0692097625

  Pjese kembimi dhe servis per makina

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

  Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  AUTO NARDI EXPRESS     

 

  Rruga Durresit -   - 1000  Tirane

  Tel/Fax.+355 4 2239938 / Cel.068 2055857

  MEKANIKA DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

  Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  FERLUT     

 

  Rruga Durresit - Rruga Durresit,lagjia 61 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2227288 Tel./Fax.+355 4 2223968

  SERVIS DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA - AUTOSERVICE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

  Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  AUTO KALLUGJERI     

 

  Rruga Durresit - Pallatet Hawai - 1000  Tirane

  Tel : +355 4 2228556 / 2228506

  SERVIS DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA - AUTOSERVICE

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

  Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  XHELAL KECI     

 

  Durres -   - 2000  Durres

  Tel.+355 (0)4 22736/ 069 2667304

  MEKANIKA DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

  Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ALEXANDRIS ALBANIA     

 

  Bulevardi Zogu I - Veve Center - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2228981 Fax.+355 4 2228982

  PJESE KEMBIMI per makineri

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika-Sherbime dhe furnizime

  Search in Albania : pjese kembimi per makineri   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  AUTO LIRI     

 

  Rruga Durresit - Rruga Durresit,Laprake,Palla - 1000  Tirane

  Tel.355 4 2267752

  LUBRIFIKANTE DHE PJESE KEMBIMI PER MAKINA

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Mekanika - Sherbime per makina dhe motorre

  Search in Albania : pjese kembimi   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 200   Page 

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V