Albanian |   English |   French | Espanol | Italian | Deutch Deutch 

 
 
 
 

Category      City       

 

| Fletet e Verdha | Search by name | Search from categories |

 
 
 
 
Companies classified under the stars in the category

 

 

 

 

 

 
  Klientet tane besojne te Ne

  Nje sondazh i bere ne 200 kompani dhe firma te vogla

 

 
  Search from the city
Tirane  
Durres  
Vlore  
Elbasan  
Shkoder  
Korce  
Sarande  
Fier  
Pogradec  
 

 

 
You have search :     
 
 

Database Found - 200   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

 

  HAIRDRIMS   Advertising     

 

  Rruga Naim Frasheri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2237031

  SALLON BUKURIE

  Informacion- Fletet e Verdha

. Nm.Vat:  

  Category: Estetika-Kozmetika

 Search in Albania : sallon bukurie   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

         

     

         

 

  HAIRDRIMS          

  Rruga Naim Frasheri -   - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 4 2237031

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  DEA          

  Rruga Hoxha Tasim - Rruga Hoxha Tasim, 222 - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 0682304991

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  HENRIETA          

  Rruga Islam Alla - Rruga Islam Alla - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 4 2251545

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  JULI          

  Rruga Muhamet Gjollesha -   - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 4 2228643

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  KREHERI ARTE I EDLIRES          

  Rruga Mihal Grameno -   - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 4 2239050

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  JULI          

  Rruga Myslym Shyri -   - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 4 2238968

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MARSI DHE LELA          

  Bulevardi Zhan D’Ark -   - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 68 2566222

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  ENI          

  Rruga Him Kolli - Rruga Him Kolli - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 69 2141540

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

  MARIETA HAIR          

  Rruga Sami Frasheri -   - 1000  Tirane

  SALLON BUKURIE

  Tel.+355 4 2224731

  Information- Fletet e Verdha

  Argumenti: Estetika-Kozmetika

. Nm.Vat::  

  Category  sallon bukurie

  | Company Sheet | www | Contact | Map |

   Get Qr Code of company

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Database Found - 200   Page    |1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|  

 

C'fare kerkohet me shume kete jave ?

hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
Fletet e Verdha tirana | Fletet e Verdha berati | Fletet e Verdha durresi | Fletet e Verdha elbasani | Fletet e Verdha fier | Fletet e Verdha gjirokaster | Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder Fletet e Verdha sarande | Fletet e Verdha pogradec | Fletet e Verdha kavaje | Fletet e Verdha lushnje | Fletet e Verdha vlore | Flit TV

 Flete te Verdha Video | Flete Te Verdha Shendeti | Guidat e Biznesit | Guidat e Qytetarit | Europages | Marka dhe Patenta | Kerko me nipt | Kerko produkte | Affiliation network |

Trademarks Albania | Fletet e verdha te Kosoves | Webstore | Flete te Verdha Mobile | Flete te Verdha App | World Directories office |

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V