web site statistics software
 

Albanian |  English |  French | Espanol | Italian | Deutch

 
 

 
   .Fletet e Verdha   kerko me emer   kerko numer    regjistrohu 

                               

Kategoria      Qyteti       

 

 

 
    farmaci        doktore        dentiste      materniteti      spitale          policia      autoservis    zjarrfikese    telekom       ujsjellesi       Kesh          aeroporte       portet           banka           postat
 

Operatore ne database : 30   Page |1|2|3|                 

 

   UJI I FTOHTE TEPELENE SHPK     

  Rruga Nacionale -   - 6300  Tepelene

  Tel.+355 814 22120 / Tel/Fax.0814 22079

  Uje i i Ftohte i Tepelenes

  Informacion- Fletet e Verdha

  Buscar en Albania: Uji i pijshem, shitja me shumice

. Nm.Vat:  

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

 Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

         

     

         

 

  UJI I FTOHTE TEPELENE SHPK     

 

  Rruga Nacionale -   - 6300  Tepelene

  Tel.+355 814 22120 / Tel/Fax.0814 22079

  Uje i i Ftohte i Tepelenes

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  GLINA     

 

  Superstrada Tirane Durres, Km 1 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2241962 / 4 2230901

  Uji i pijshem, shitja me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  QAFSHTAMA     

 

  Superstrada Tirane Durres Km 5 -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 48 200711 Fax 048 200341

  Uji i pijshem, shitja me shumice - Qafshtama

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  AL-ACQUA     

 

  Rruga Reshit Collaku - 110 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 22 49 540

  Uje Mineral Natyral

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  GORNIA     

 

  Bulevardi Bajram Curri -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2379443

  Uji i pijshem, shitja me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  ZAGORIA     

 

  Rruga Ndreko Rino -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 69 2211109

  Uji i pijshem, shitja me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  EGNATIA     

 

  L.Jani Vruho -   - 5000  Berat

  Tel.+355 32 234151

  Uje Mineral Natyral

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  LAJTHIZA INVEST     

 

  Rruga Anastas Kulluri - 5 - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2364277 / Fax.04 2364277

  Uji i pijshem, shitja me shumice

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Uji i pijshem, shitja me shumice

  Search in Albania : uji   | Vat : 

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

  FUJITSU SUPERJOR KLIMA     

 

  Pallati .Melrose , prane Stadjumit Dinamo -   - 1000  Tirane

  Tel.+355 4 2256230

  kondicionim-aspirim, duke ju ofruar teknologji, produkte te shkelqyera dhe sherbim te perfekt

  Informacion- Fletet e Verdha

  Category: Elektroteknika dhe Elektronika

  Search in Albania : kondicionere,panele diellore,sisteme ngrohje ftohje,pompa uji, kaldaja   | Vat :K91712015L

  | Company Sheet | www | Contact | Get Qr Code

 

 

 

 

 

 

     

 

Operatore ne database : 30   Page 

|1|2|3|                 

 
  Kategorite me te klikuara  
 
hotele - albanian hotels
veshja - butik
qendra tregtare - supermarkete
agjensi martesore - fustane nusesh
koncensionare - koncensionare per makina
piceri, pica ekspres
 
 
agjensi imobiliare
restorante - restorante per specialitet
agjensi udhetimesh
universitete - shkolla private
agjensite e udhetimeve
argjendari
 
 
ndertimi, kompani ndertimi
mobilje
materiale ndertimi
agjensite e publiciteti - transporti
agjensi te punesimit
bare dhe pub
 
 
kompjuter dhe aksesore
konsulenca tregtare
avokate
lule dhe bime - institute bukurie
klinika dentare
klinika mjeksore
 
 
 
Te tjera sherbime ne tematiken e perditeshme Fletet e Verdha Lokale

 Fletet e Verdha webmail

Flete te Verdha Video

kerko  adrese  

 Guidat e Biznesit

Flete te Verdha Mobile

kerko ne kategori  

 Hotelet te Fletet e Verdha

Flete Te Verdha Shendeti

numeratori telefonik  

 Partners e co

Flete te Verdha.mobi

kerko me nipt  

 World Directories office

Puna ime me fleteteverdha

kerko nje numer  

 Trademarks Albania

Fleteteverdha tel

maps  

 Europages

Flete te Bardha advertising  

 Albanian Trademarks

Yellow pages albania Kerko produkte  

 Marka dhe Patenta

Kerko me Nipt Kerko me alfabet argumente  

 Webstore

Fletet e verdha te Kosoves Kujt i perket ky domain ?  
Fletet e Verdha tirana
Fletet e Verdha berati
Fletet e Verdha durresi
Fletet e Verdha elbasani
Fletet e Verdha fier
Fletet e Verdha gjirokaster
Fletet e Verdha korce
Fletet e Verdha shkoder
Fletet e Verdha sarande
Fletet e Verdha pogradec
Fletet e Verdha kavaje
Fletet e Verdha lushnje
Fletet e Verdha vlore
Flit TV
 
 

 

Flete te Verdha Te Shqiperise | Copyright 1997-Sunday,| Tel +355 4 2230676 | Fax +355 4 2230676 |

Te gjitha te drejtat e rezervuara | Fleteteverdha shpk - Nipt K81823012V - Ngjyrat: e zeza, e verdha, perfaqesojne figurat te trademark-eve te regjistruar.
Kompatibel me Internet Explorer , Mozilla Firefox, Opera , Safari

Trademark- at e mbrojtura •• Markat Fleteteverdha shpk te mbrojtura •• Kontaktoni Fleteteverdha shpk •• About Us - Maps Albania - Nipt K81823012V